Arama sonuçları: *

1. Rafa_Silva

966 numara whatsapp değil normalden aradı

Kapatamıyorum yani
  2. Rafa_Silva

hala farklı numaradan arayıp taciz ediyor salmadi tüm gün rahatsız etmede gezeceğim. 1756381412
  3. Rafa_Silva

Merhabalar az önce bir tane 966 numaralı telefon sürekli aradı 5 kez fotoğraflarda da görüyorsunuz hattım yurt dışı aramalarına kapalıydı Nasıl oluyor da beni arayabiliyorlar bir de suriyeli aksaanları vardı sohbet edicektim fakat oyunda olduğumdan oyunu salmak istemedim rahatsız etmeye...
  4. Rafa_Silva

🔥İndirim Yeni Muhteşem 20GB Tarifesi 155 TL

Genelde ağustos ayında böyle f/p tarifeler geliyor ondan sonra kol gibi geçiriyorlar bu aylarda yeni tarifeye geçmek en mantıklısı ben 500 lira ödedim taahüt cayma bedeli olarak aklınızda fiyat belirmesi açısından sizde bu fiyatlara yakın ödersiniz tt den vodafone a geçtim
  5. Rafa_Silva

2 gün 9saat
  6. Rafa_Silva

Ben vodafone da 20gb 132tl faturasındayım memnunun iyi ki geçmişim tt deki taahüdümü bozarak girmiştim cezayı ödiyerek girdim.
  7. Rafa_Silva

Uygulama veya Eklenti Önerisi

Satıcıya sordum sıkıntı çıkmaz dedi sıkıntı çıkarsa iade alırım dedi yarın falan almayı düşünüyorum alınca yazarım hocam güncel durumu edu mail çok işime yarar hocam spotify da microsoft 365 te vs.
  8. Rafa_Silva

Hocam satıcıya sordum eğer çalışır derse alım yapacağım 150 tl ile sorunum çözülmüş olacak. 1756149893 Buyrun hocam sizce alınır mı
  9. Rafa_Silva

Hocam https://hesap.com.tr/ilan/217380-edu-mail-hesabi-ogrenci-avantajlariyla-birlikte şöyle bir ilan buldum bunu satın alıp cursor ı 1 yıllık ücretsiz kullanmak istiyorum.
  10. Rafa_Silva

Sürekli gmail değiştirdiğimden banlandım itiraz ettim fakat dönen olmadı hala çok saçma bence illa para vermek zorunda değilim her yapay zekaya.
  11. Rafa_Silva

Reisim şimdi ben yurt dışı edu maili nereden bulabilirim veya ben oluşturabilir miyim gmail ile?
  12. Rafa_Silva

VPN ile planlara baktım fakat öğrenci planı göremedim itemsatış gibi sitelerde hesap yok mudur bildiğiniz
  13. Rafa_Silva

Pro trial olarak başlattım planı süre dolunca yeni hesap açıp tekrar pro trial girmeyi düşünüyorum
  14. Rafa_Silva

Evet ben de çok şaşırdım maalesef oldu bir kere itiraz ettim ama hala dönen yok işin kötü tarafı bütün mail adreslerim blocklandı acaba free plan kullandığımdan dolayı sürekli mail değiştirdiğimden mi yedim?
  15. Rafa_Silva

Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim ama vsc de eklenti olarak ekliyebileceğim hangisi var.
  16. Rafa_Silva

Selam arkadaşlar, Claude AI hesabım banlandığı için şu an yeni bir AI agent arayışı içindeyim. Benim için en önemli nokta: dosyalarımı okuyup hataları bulup söylemesi. Çünkü tek başıma o kadar dosya içinden tek tek hata aramam imkansız. Mesela tek bir dosyam 840 satır ve bunun içinde...
Geri