Uygulama veya Eklenti Önerisi

Reaksiyon skoru
4
Selam arkadaşlar,

Claude AI hesabım banlandığı için şu an yeni bir AI agent arayışı içindeyim.
Benim için en önemli nokta: dosyalarımı okuyup hataları bulup söylemesi. Çünkü tek başıma o kadar dosya içinden tek tek hata aramam imkansız. Mesela tek bir dosyam 840 satır ve bunun içinde kayboluyorum.

Cline AI’ı denedim, gerçekten çok beğendim. Ama kredi sistemi yüzünden aşırı pahalıya geliyor. Daha ucuz kredi satın alabileceğim bir yer (örneğin itemsatış gibi siteler) var mı?
Ya da aynı işi yapabilecek daha uygun fiyatlı bir alternatif AI agent öneriniz var mı?

Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🙏

rica ederim vscode üzerindeki herhangi bir kodu direk cursorda deneyebilirsiniz şuan en profesyonel çalışan cursor, pro sürümü 20 dolar civarındaydı
tabnine da güzeldir bunu kulanıyordum tabi amacına uygunsa

AI den de banlanılabilindiğini öğrenmiş oldum.
Konu ile ilgisi yok ama ilginç.
Evet ben de çok şaşırdım maalesef oldu bir kere itiraz ettim ama hala dönen yok işin kötü tarafı bütün mail adreslerim blocklandı acaba free plan kullandığımdan dolayı sürekli mail değiştirdiğimden mi yedim?

kredi muhabbetleri yuzunden falan hata aramada cursor free ide'sini kullanıyodum is goruyordu tabii iş yükü olarak bakarsan biraz yoruyor tekrar cursoru ac projeyi baslat vs.vs.

kredi muhabbetleri yuzunden falan hata aramada cursor free ide'sini kullanıyodum is goruyordu tabii iş yükü olarak bakarsan biraz yoruyor tekrar cursoru ac projeyi baslat vs.vs.
Pro trial olarak başlattım planı süre dolunca yeni hesap açıp tekrar pro trial girmeyi düşünüyorum

Pro trial olarak başlattım planı süre dolunca yeni hesap açıp tekrar pro trial girmeyi düşünüyorum
student hesabi almayi vpn ile denesene türkiyeyi en son kaldırmışlardı student plandan cursor.com/students/
r10dan falan alınmış rastgele bir edu mail de is goruyor

student hesabi almayi vpn ile denesene türkiyeyi en son kaldırmışlardı student plandan cursor.com/students/
r10dan falan alınmış rastgele bir edu mail de is goruyor
VPN ile planlara baktım fakat öğrenci planı göremedim itemsatış gibi sitelerde hesap yok mudur bildiğiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,959
Üyeler
183,776
Son üye
yikheuen
Geri