Arama sonuçları: *

1. K

Yardım Bu üç kablosuz kulaklık arasında kaldım

Merhaba, Spigen Audio : https://www.amazon.com.tr/Spigen-Audio-Bluetooth-Kablosuz-Kulakl%C4%B1k/dp/B0F2CDJWRC Anker...
  2. K

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

iyi akşamlar beyler, bende mouse alacağımda burdan 2.el yeni gibi yazıyor, mouse alan arkadaslar sorun yaşadılar mı acaba, razer deatadder essentials kullanıyordum artık orta tekerlek kısmı katlanılamaz hale geldi yine benzer bir sorunlu mouse denk gelmesinden korkuyorum teşekkürler şimdiden
  3. K

Bu fiyata bu kasayı almak mantıklı mı? --Fiyat & performans değerlendirmesi

siz söyleyince fark ettim en çok chrome da video izlerken oluyor özellikle mesela bir videoyu youtube olur netflix olur full screen yaptığım anda oluyor, bazende bu monitörler arasında geçiş yaparken oluyor ama en çok chrome de olduğunu fark ettim
  4. K

yok evet de genel gücü mü yetmediği için böyle bir şey yapıyor o anlamda sormuştum aslında :D
  5. K

teşekkürler size de hayırlı olsun şimdiden, ben 3D modelleme & Render amaçlı kullanıyorum şuana kadar power ile alakalı bir sorun yaşamadım çift monitörüm var bazen 2. monitör yoğun yük altında anlık gidip geliyor bu power dan kaynaklı mı acaba, yani power ne gibi sorunlar çıkartabilir bana onu...
  6. K

Selamlar, bir ay önce bir kasa aldım ve fiyatına göre gerçekten doğru bir seçim olup olmadığını merak ediyorum. bir kaç tanıdık yok ben şu fiyata toplardım bunu vs gibi gevezelikler yaptılar, aldığım fiyat makul/normal bir fiyat mı sizce ? Fiyat: 77k Özellikleri : Gigabyte B650M GAMING...
  7. K

❌İndirim Bitti! [4999TL] Ergopixel Knight Oyuncu Koltuğu

Sırf bu yorumu yapabilmek için üyelik açtım. :) 2 gün önce ben de bu koltuktan aldım. Siparişi verdikten sonra buradaki bazı yorumları gördüm ve içimde bir şüphe oluştu. 'Acaba iade gelen ürünleri mi satıyorlar?' vs gibi yorumlar beni biraz korkuttu. Ancak koltuk bu sabah elime ulaştı, yani 48...
Geri