Sırf bu yorumu yapabilmek için üyelik açtım.

2 gün önce ben de bu koltuktan aldım. Siparişi verdikten sonra buradaki bazı yorumları gördüm ve içimde bir şüphe oluştu. 'Acaba iade gelen ürünleri mi satıyorlar?' vs gibi yorumlar beni biraz korkuttu.
Ancak koltuk bu sabah elime ulaştı, yani 48 saatten kısa bir sürede teslim edildi. İstanbul’a yaklaşık 2 saat uzaklıkta bir yerde yaşıyorum.
2022 yılında yerli bir markadan benzer bir koltuk almıştım, o zaman 3000 TL ödemiştim. O koltuk 2 defa garantiye gitti, 1 defa da parçasını kendim değiştirmek zorunda kaldım. Sürekli bir arızası çıkıyordu. Paketlemesi de bu koltuğa kıyasla oldukça kötüydü. (arkadaşlar 0 şaka geçen 3 senede 5-6 ay arası koltuğu kullanamadım bu sorunlar yüzünden)
Bu ürünle ilgili ilk izlenimlerim gayet olumlu: Paketlemesi çok iyiydi. Kurulumu da oldukça kolaydı; kurulum videosunu izleyerek tek başıma 25-30 dakika içinde tamamladım.
Yaklaşık 2-3 saattir kullanıyorum ve gerçekten çok konforlu. Saydığım tüm bu artıların yanında bence en iyi yanı malzeme kalitesi. Bu fiyata göre oldukça kaliteli bir ürün. Önceki deneyimlerimi de göz önüne alırsam, bu koltuğun beni pişman edeceğini sanmıyorum.
Alan herkese konforlu oturmalar dilerim