Arama sonuçları: *

1. Parzival_81

Çözüldü✓ 100k bütçem var Pc toplayacagım yardımcı olursanız sevinirim

bence pc hocası ekibine söyle geçen videolarında böyle istekleriniz var ise yardımcı olup videosunu çekebiliriz demişlerdi ben olsam öyle yapardım
  2. Parzival_81

Yardım Bu satıcıya guvenebilir miyim yardımcı olabilir misiniz?

param güvende teklif et ardından görüntülü arama ile bi incele sonrasında okeysen al
  3. Parzival_81

Bilgisayarın kac wat cektigini ogrenmek istiyorum

Online PSU hesaplayıcıları (OuterVision, PCPartPicker vb.) — bileşenleri girip tahmin alırsın (iyi kontrol sağlar). Kill-A-Watt (veya benzeri güç ölçer) — PC’nin fişini prize takıp gerçek duvar gücünü ölçer. En kesin ve ucuz yöntem. 1760110787 Dükkânda kullanmak için akıllı prize ihtiyacım var...
  4. Parzival_81

Ehliyet Sınavını Geçemiyorum

günümüzün türkiyesinde nedense ehliyet soruları çok saçma tüm testlere bire bir baktım resmen sanayi ustasına sorulması gereken soruları bize soruyorlar yada bir polise yada bir hemşire olucak kişiye şaka gibi biri yaralandı mı ambulans çağrırım olay mı çıktı polis çağrırırım araç mı bozulu...
  5. Parzival_81

Ehliyet Sınavını Geçemiyorum

İlk yardım soruları ezberden çok görselleştirme ister. YouTube’da kısa “ehliyet ilk yardım dersleri” videoları izle. Özellikle: kanama, kırık-çıkık, taşıma teknikleri, kalp masajı, boğulma.
  6. Parzival_81

Ses tuşu takılı kalıyor

button mapper adlı bir uygulama gayet işimi gördüm tavsiye ederim play store üzerinden indirdim
  7. Parzival_81

Ses tuşu takılı kalıyor

Telefonun ses yükseltme tuşu sürekli takılı kalıyor. İki kere tamire götürdüm ama sonuç yine aynı. Bu ses tuşunu yazılım ile tamamen işlevsiz hale getirmenin bir yolu var mı? telefon redmi note 8 pro
  8. Parzival_81

Maximum 850.000 TL’LIK OTOMATİK ARAÇ

aracın görünüşü hızı vb önemli değilse bi kaç şey önerebilirim
  9. Parzival_81

Tok sesli klavye nasıl yapılır

hayda hocam tamda almayı düşünüp modlamak istiyordum ama nasıl yapacağımı bilmiyordum aklımı okudunuz sağolun ^^
  10. Parzival_81

teşekkür ederim hocam önerilerinizi not edip kaydettim daha böyle güzel önerileriniz varsa hoş olur
  11. Parzival_81

FRGB kasanın RGB lerini kapatabilirmiyim?

o kasanın frgb olduğuna emin misin baktım argb gösteriyor
  12. Parzival_81

bu seste bi klavye aradım ama bulamadım o yüzden bende toplamayı düşündüm peki senin kullandığın klavye nedir sakıncası yoksa söyler misin
  13. Parzival_81

şu videodaki gibi bir klavye yapmak istiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi nelere dikkat etmeliyim adım adım tek tek hangisini alıp yapmalyım diye
  14. Parzival_81

50.000 TL'ye PC önerisi

4K çözünürlükte, günümüzün en yeni oyunlarını rahatlıkla oynatabilecek, 100 FPS veya 60 FPS’in altına düşmeden akıcı performans sağlayacak bir ekran kartı ve işlemci arayışındayım. İkinci el de olabilir.
  15. Parzival_81

125 cc motor önerisi

Honda CBR125R'ın ikinci elini temiz ve düzgün bir şekilde bulabilirsiniz, hiç çekinmeyin. Gayet dayanıklı, sağlam ve yakıt tüketimi de iyi bir motordur. Çevremde kullananlar vardı ve hiç şikayet etmediler. İstersen kendin de internetten ufak bir araştırma yapabilirsin.
  16. Parzival_81

125 cc motor önerisi

Dostum, öncelikle bütçen nedir? Sportif bir şey aradığını anladım, ama önce bütçeni belirlemen gerekli; malum, her şey gereğinden fazla pahalı. Oh şimdi gördüm 150kymış hemen bakayım
  17. Parzival_81

Aldığım tabletin hoparlörü sorunlu servis alır mı?

Faturanın olması iyi olmuş hocam, onun sayesinde garantiye verebilirsin. Kolay gelsin, umarım sorun kısa sürede düzelir.
  18. Parzival_81

Benim bilgisayarımda mı sorun var?

Aynı sorunlarla ben de karşılaştım. İstersen bunları deneyebilirsin, bende de böyle düzeldi. [H3 id='Sorunlarn+zeti']Sorunların Özeti[/H3] Oyun açılmıyor veya menüden atıyor. Monitör 2K ama oyun 1K çözünürlükte açılıyor. Grafik/ekran ayarları görünmüyor, değiştirilemiyor. “Run in safe...
  19. Parzival_81

Aldığım tabletin hoparlörü sorunlu servis alır mı?

Tabletinin modelini internette araştır, belki ses sistemi yeterince iyi olmadığı için cızırtı alıyorsundur. Eğer sorun bundan kaynaklı değilse, tableti aldığın telefoncunun kutuda garanti için gerekli bilgileri içeren bir bölümü olması gerekir; yoksa hiçbir şekilde garantiye yollayamazsın.
  20. Parzival_81

Yardım 11k Koltuk Önerisi..

Amazon Türkiye sayfasında ‘Hawk Gaming Chair Future Black Kumaş Oyuncu Koltuğu (Siyah)’ ismini aratırsanız, istediğiniz rengi ve uygun bütçeli seçenekleri bulabilirsiniz. Ayrıca ürünün açıklamasında özellikleri de yazıyor ve gayet tatmin edici.
Geri