Bi kulaklık alıcama ama gaziantepte 2 adet dükkanı olan bi firma sanırım sıfır olarak alıcam Huawei freebuds pro 4 cihaz anlayan yardımcı olabilir mi yada burdan alisveris yapan var mı
Ürün kargoladiginda IBAN para atarsan alınır. Harici risk bilemedimBi kulaklık alıcama ama gaziantepte 2 adet dükkanı olan bi firma sanırım sıfır olarak alıcam Huawei freebuds pro 4 cihaz anlayan yardımcı olabilir mi yada burdan alisveris yapan var mı
Antepde Tanıdığın Yoksa Alma Yada Param Güvende İle Al Garanti İşinide Unut BenceBi kulaklık alıcama ama gaziantepte 2 adet dükkanı olan bi firma sanırım sıfır olarak alıcam Huawei freebuds pro 4 cihaz anlayan yardımcı olabilir mi yada burdan alisveris yapan var mı
param güvende teklif et ardından görüntülü arama ile bi incele sonrasında okeysen alBi kulaklık alıcama ama gaziantepte 2 adet dükkanı olan bi firma sanırım sıfır olarak alıcam Huawei freebuds pro 4 cihaz anlayan yardımcı olabilir mi yada burdan alisveris yapan var mı
Garanti bakimindan sordum anlar mısınız kutuyu acinca başlar diyo ama fatura tarihi baza alınır bildiğim kestiği fatira adima olcak herhalde o mu geçerli olurparam güvende teklif et ardından görüntülü arama ile bi incele sonrasında okeysen al
Sizde haklısınız öyle düşününce 800 daha koyup amazondan alabilirimdistribütör sayılabilecek yerlerde 7k olan kulaklıgı doğu illerinde telefoncuyum dükkanım var diyen birisinden daha ucuza bulabiliyosan bir sıkıntı var, boşa tokatlanma
Evet be de baktım 2 dükkânları var dedikleri gibi garantide var mıdır acaba yoksa yurt dışı ürünü mu kakalıyorlarAlıntıyı görüntüle
esnaf gibi duruyor sorun çıkacağını sanmıyorum
800 daha koyup adınıza faturalı garantili alınGaranti bakimindan sordum anlar mısınız kutuyu acinca başlar diyo ama fatura tarihi baza alınır bildiğim kestiği fatira adima olcak herhalde o mu geçerli olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizde haklısınız öyle düşününce 800 daha koyup amazondan alabilirim
Evet be de baktım 2 dükkânları var dedikleri gibi garantide var mıdır acaba yoksa yurt dışı ürünü mu kakalıyorlar
kendi dükkanı olmayabilir, seneler önce doğudan bi tokatçı yazdı banada satış yaparken, yok telefoncum var bizde sıkıntı olmaz falan, ticaret son aşamaya yaklaşınca sen kargoya ver takip no at sonra parayı yollayayım diyordu, demekki kargoya versek kargoyu iptal edemicez yoksa bu kadar güvenmezdi, dedim önce para sonra kargo, ertesi gün dedem öldü dedi kaçtı, doğudan birisi dükkanım var ayağına sana yazıyosa her türlü uzak durucaksınAlıntıyı görüntüle
esnaf gibi duruyor sorun çıkacağını sanmıyorum
Dükkan içinden video istenebilir ürünü göstererekkendi dükkanı olmayabilir, seneler önce doğudan bi tokatçı yazdı banada satış yaparken, yok telefoncum var bizde sıkıntı olmaz falan, ticaret son aşamaya yaklaşınca sen kargoya ver takip no at sonra parayı yollayayım diyordu, demekki kargoya versek kargoyu iptal edemicez yoksa bu kadar güvenmezdi, dedim önce para sonra kargo, ertesi gün dedem öldü dedi kaçtı, doğudan birisi dükkanım var ayağına sana yazıyosa her türlü uzak durucaksın
Hocam tavsiyem 800 daha koyup amazondan alın veya daha fazla pazarlık yapın çünkü 800 TL verilebilecek bir fark.Garanti bakimindan sordum anlar mısınız kutuyu acinca başlar diyo ama fatura tarihi baza alınır bildiğim kestiği fatira adima olcak herhalde o mu geçerli olur
Sizde haklısınız öyle düşününce 800 daha koyup amazondan alabilirim
Evet be de baktım 2 dükkânları var dedikleri gibi garantide var mıdır acaba yoksa yurt dışı ürünü mu kakalıyorlar
sahibinden get ile al hocam ben satıcı olsam geti kabul etmezdim o yüzden adam kabul etmezse dolandırıcı damgası vuramam ama şansınız deneyinBi kulaklık alıcama ama gaziantepte 2 adet dükkanı olan bi firma sanırım sıfır olarak alıcam Huawei freebuds pro 4 cihaz anlayan yardımcı olabilir mi yada burdan alisveris yapan var mı