Yardım Bu satıcıya guvenebilir miyim yardımcı olabilir misiniz?

distribütör sayılabilecek yerlerde 7k olan kulaklıgı doğu illerinde telefoncuyum dükkanım var diyen birisinden daha ucuza bulabiliyosan bir sıkıntı var, boşa tokatlanma
Hocam tavsiyem 800 daha koyup amazondan alın veya daha fazla pazarlık yapın çünkü 800 TL verilebilecek bir fark.
ekstra 1000 1200 tl vererek emin oldugun bir yerden alabilirsin tabi kişisel tercih
Antepde Tanıdığın Yoksa Alma Yada Param Güvende İle Al Garanti İşinide Unut Bence
Şimdi adamdan seri numarasını aldım böyle bi cihaz kayirli subatta başlamış Garanti ancak servisi aradim soedum fatura kesildiginde sıfırlanır sureniz dediler 2 ayri fotoğraf attı dükkan icinden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne diyorsunuz alınır mı

Dükkan içinden video istenebilir ürünü göstererek
çoğu esnaf uğraşmak istemezde antepte baya kacakcılık doner islahiye tarafında özellikle , eğer dükkan yeri doğruysa direk antep in çarşısında dükkan hemde baya göbeğinde. param güvendeyle uğraşmayabilirler cünkü anlaşmalı kargoları olduğu için cok uğraştırır param güvendesi, birde satarım arkama bakmam düşüncesi vardır garanti ilgilenir sorunla ben sadece satarım der haklı da. garanti güvenme yolun sadece gidip görmektir yoksa abuda da kalksa garantisi yok güvenilirliğin, senin kararına kalmış durum , en mantıklısı tanıdığı göndermek. adana olsa yardımcı olurdum da antep zor.

çoğu esnaf uğraşmak istemezde antepte baya kacakcılık doner islahiye tarafında özellikle , eğer dükkan yeri doğruysa direk antep in çarşısında dükkan hemde baya göbeğinde. param güvendeyle uğraşmayabilirler cünkü anlaşmalı kargoları olduğu için cok uğraştırır param güvendesi, birde satarım arkama bakmam düşüncesi vardır garanti ilgilenir sorunla ben sadece satarım der haklı da. garanti güvenme yolun sadece gidip görmektir yoksa abuda da kalksa garantisi yok güvenilirliğin, senin kararına kalmış durum , en mantıklısı tanıdığı göndermek. adana olsa yardımcı olurdum da antep zor.
Adam seri numarasını atti cihazin garantisi var tr cihazı ama yinede güvenilir lik sorgulamak istedim

Bi kulaklık alıcama ama gaziantepte 2 adet dükkanı olan bi firma sanırım sıfır olarak alıcam Huawei freebuds pro 4 cihaz anlayan yardımcı olabilir mi yada burdan alisveris yapan var mı
hocam ürün güzel bende kullanıyorum lansmandan beri ancak bu tarz yerlerden almayın derim ürünün kendi fiyatı 7-8 arası zaten 6 diyorsa adam biraz daha ekleyip güvemilir biruerden almanı tavaiye ederim ben direkt huawin kendisinden aldım lansmanda 200 depozitoua 800 indirim yapmışlardı

Şimdi adamdan seri numarasını aldım böyle bi cihaz kayirli subatta başlamış Garanti ancak servisi aradim soedum fatura kesildiginde sıfırlanır sureniz dediler 2 ayri fotoğraf attı dükkan icinden

Ne diyorsunuz alınır mı
Hocam Param Güvende İle Veriyorsa Al Yoksa Alma Bitti

Adam seri numarasını atti cihazin garantisi var tr cihazı ama yinede güvenilir lik sorgulamak istedim
aklına girmek istemem ama asla emin olamassın al sana iddianı çüreteyim hemen adamlar 1 airpods un seri numarasını bütün çakmalara işliyor çakma airpodslarda garanti yazıyor bitim tarihine kadar, imei bile uluslararası bir eşy kopyalanıyor o mu kopyalanamaz. en mantıklısı fiziksel birinin gidip alması ama risk alacaksan risk oranını düşüren bir durum adamın bunu yapması tabi.

onu geçtim
aklına girmek istemem ama asla emin olamassın al sana iddianı çüreteyim hemen adamlar 1 airpods un seri numarasını bütün çakmalara işliyor çakma airpodslarda garanti yazıyor bitim tarihine kadar, imei bile uluslararası bir eşy kopyalanıyor o mu kopyalanamaz. en mantıklısı fiziksel birinin gidip alması ama risk alacaksan risk oranını düşüren bir durum adamın bunu yapması tabi.
adam orjinal ürün dahi olsa göndereceğinin garantisi ne malum ki sen para atmadan göndermez esnaf mantığıdır bu , o da para attıktan sonra göndermez ise yada rastgele bir şey göndersesonra şikayette edemessin ben orjinal ürün gönderdim der geçer.

Son düzenleme:
Geri