Arama sonuçları: *

1. Y

1200 - 1500 ₺ bandında mouse önerisi

Kablosuz olduklarından daha pahalıdır. Hiç kablosuz mouse kullanmadım. Ben sadece g402 dayanıklı bir mouse olduğundan önermiştim. Ele alışması zor ancak alıştığından güzel oluyor.
  2. Y

1200 - 1500 ₺ bandında mouse önerisi

Logitech G402 net öneririm. Şakasız 7 8 yıl bu mouse benleydi.
  3. Y

Bilgisayarım Çöküyor

Merhaba birgün bilgisayarımdan oyun oynarken bilgisayarım çöktü ve güncelleştirme atıldı yazdı. O güncelleştirmeden sonra her oyuna girdiğimde pc yeniden başlıyor ve PROCRESS DIED mavi ekran hatası alıyordum. Bu olaydan sonra USB ile format attım sürücüleri driver boosterdan kurdum atabildiğim...
  4. Y

Bilgisayarımı Kullanamıyorum...

Core temp aracalığıyla belki termal macun sıkıntısı oluyordur diye denedim. Hiçbirşey açık değilken 5 6 çekirdek 50+ derece gördü ama doğru gösterip göstermediğinden emin olamadım.
  5. Y

Masaüstü kullanıyorum. 1758126048 Harddisklerin sağlığına baktığımız bir program bulunuyordu. Ben o programdan 2 harddiskimede baktım ikisininde sağlığı yüzde 90 nın üzerindeydi. ben yinede sıkıntı oluyordur diye dediğiniz gibi çıkar tak yaparak ikisinde denedim ikisindede çökme devam ediyordu...
  6. Y

Bilgisayarımı normal bir şekilde kullanırken bir anda bilgisayarım çöktü nolduğunu anlamadım ve yeniden açtım. Pc açılırken güncelleştirme atıyor mesajı geldi bayadır güncelleme atmamıştım. Onu atıyormuş o güncellemeyi attıktan sonra bilgisayarım en küçük oyunlarda Roblox Lol Mc gibi çökmeye...
Geri