1200 - 1500 ₺ bandında mouse önerisi

GUSE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
451
2 - 3K bandına çıkabilsem Mchose A5 Ultra yada A7 Ultra gözüme kestirdim ancak bütçe bu aralıkta öneriniz ne olur. Her türlü oyun oynuyorum. Palm tutuş kullanıyorum o yüzden biraz büyük olabilirse iyi olur. Kablolu kablosuz önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler!

Logitech G402 net öneririm. Şakasız 7 8 yıl bu mouse benleydi.
G402 mi peki G304 G305 mi? G402den niye daha pahalılar anlamadım kablosuz olması hoşuma gitti de madem üst modelini kullanıyorsun sorayım dedim.

Wraith den atk a9 modelinede bakabilirsiniz logitech in superlightına çok benzer bi model 1.5 2 aydır kullanıyorum gayet rahat kullanımı var

Wraith den atk a9 modelinede bakabilirsiniz logitech in superlightına çok benzer bi model 1.5 2 aydır kullanıyorum gayet rahat kullanımı var
Öneri için teşekkürler ama pro yada ultra almadıktan sonra hoşuma gitmedi özellikleri.

Öneri için teşekkürler ama pro yada ultra almadıktan sonra hoşuma gitmedi özellikleri.
hocam bütçeyi proya kadar arttırabilmeniz mümkün olursa cidden çok iyi olur yaklaşık 1.5 ay önce pro modelini aldım ve öneririm şazıı vs de bayağı iyi gidiyor 2 3 kere şarj etmişimdir anca

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
ATK X1 SE alabilirsiniz o bütçede.

G402 mi peki G304 G305 mi? G402den niye daha pahalılar anlamadım kablosuz olması hoşuma gitti de madem üst modelini kullanıyorsun sorayım dedim.
Kablosuz olduklarından daha pahalıdır. Hiç kablosuz mouse kullanmadım. Ben sadece g402 dayanıklı bir mouse olduğundan önermiştim. Ele alışması zor ancak alıştığından güzel oluyor.

S fiyatına çıkıyorsan A9 Plus al, ben 1500tl maks olarak düşündüm o yüzden X1 SE dedim.

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
S fiyatına çıkıyorsan A9 Plus al, ben 1500tl maks olarak düşündüm o yüzden X1 SE dedim.
İlk defa kablosuz kullanacağım bir sorunu yok demi hocam Corsair harpoon kullanıyorum bayadır ve double click sorunu vardı. Ucuz malın sıkıntısı böyle oluyor 500e almıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,588
Üyeler
185,287
Son üye
Oinka67
Geri