Öneri En fazla 3000tl F/P Mouse Önerisi

~HİN~

80+
Reaksiyon skoru
31
Bütçe
3000
Merhabalar. Fiyatını hak eden olabildiğince uzun ömürlü olacak kablosuz olursa daha iyi olur. Ağırlık benim için çok önemli değil genellikle palm tutuyorum, fareyi en fazla 3000TL'ye çıkabilirim Wraith'te 30 Ağustos indirimi bugün son oradan ATK Blazing Sky Z1 diye bu modeli buldum. Bir de VXE MAD R diye model buldum arada 300TL fark var. ATK kafama daha çok yattı 300TL farka değer gibi geldi bana birde Mchose A7 ultra diye bir mouse daha buldum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Başka önerilere de açığım. Mouse donanımından anlayan, daha önce deneyimlemiş kullanmış bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Scyrox V6 veya V8 el tipine göre
Mad R Major 36g olarak listenin en hafif mouseu sanırım bu bütçede
Aslında bakacak olursan hepsi birbirine yakın modeller genel itibariyle bakman gereken şeyler mouse boyutu, malzeme yapısı, görüntüsü, eline oturacak mı, ağırlığı iyi mi gibi şeyler olmalı.
Hepsi birbirlerine yakın ürünler olduğu için pek bir fark hissetmezsin dediğim kriterler de kişisel tercih olduğu için tercihi senin yapman gerekiyor.

Scyrox V6 veya V8 el tipine göre
Mad R Major 36g olarak listenin en hafif mouseu sanırım bu bütçede
Aslında bakacak olursan hepsi birbirine yakın modeller genel itibariyle bakman gereken şeyler mouse boyutu, malzeme yapısı, görüntüsü, eline oturacak mı, ağırlığı iyi mi gibi şeyler olmalı.
Hepsi birbirlerine yakın ürünler olduğu için pek bir fark hissetmezsin dediğim kriterler de kişisel tercih olduğu için tercihi senin yapman gerekiyor.
Scyroxa baktım hocam dediğim mouselar scyroxa göre yaklaşık 200tl daha ucuz ve batarya olarak atk ve mchose daha iyi. Galiba yazdığım yazıyı dikkatli okumadınız.

Eğer ağırlıktan yana hiçbir sıkıntı yoksa kablo takıldığında yani mouse şarja bırakıldığında bir sıkıntı yok varsayımı yapıyorum.
Eğer rekabetçi oyun oynamıyorsan çok fazla 8000hz ile de işin olmaz bunu da varsayarsak 1000Hz (75 saat) dayanıyor diye belirtmeler yapılıyor 250mah mouselar için 1000Hz 3 gününü götürüyor ki bi yemeğe giderken 30 dakikalık bi şarja bırakma olayında bile şarjı neredeyse dolu hale geliyor mouseun ya da gece yatarken şarja takarsın sabah çıkarırsın gün boyu kablosuz devam gün içinde kablosu biterse tak şarja kabloluda takıl kablosu da uzunsa yeterliyse bi sıkıntı çekmezsin paracord kablolarda genelde ağırlık farkı pek hissedilmez.

Özet olarak
8000Hz'de çok takılmıyorsan 1000Hz çoğunlukla yeterli oluyor, rekabetçi oyun oynuyorum 8000hz çok kullanıyorum dersen 250mah içine sinmiyorsa ele 500mah modellere yönel.

Geri