Kablosuz oyuncu mouse önerisi

Rica ederim. Kaplama konusunda bir sorun göremedim ben bu arada. Sararma falan yok. Yeğenimin sümüklü elleriyle tuttuğunu da göz önüne alırsak, ıslak mendille temizliyorum bir sıkıntı göremedim. Yine de eğer bütçeniz el veriyorsa bunun üst modellerine göz atabilirsiniz.
hocam bütçe kısıtlı zamanım yok tavsiye için teşekkürler

Hocam batarya konusunda sıkıntım yok çoğu zaman 15-20 dk aralar veriyoruz bildiğim kadarıyla sadece batarya farklı sadece batarya için o farkı vermek istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ne gibi sıkıntı var eğer bütçeyi çok aşmayacaksa önerilerini bekliyorum

Hocam o modellerde çift tıklama sorunu duydum öyle bir sorun yaşadınız mı
Bütçen 1.500 olarak yazmışsın benim dediğim model 1.650tl alıyorken uğraşmaman için önerdim hocam yine de sen bilirsin tabi sürekli şarja takmaktansa uzun süreli kullanırsın.

Bütçen 1.500 olarak yazmışsın benim dediğim model 1.650tl alıyorken uğraşmaman için önerdim hocam yine de sen bilirsin tabi sürekli şarja takmaktansa uzun süreli kullanırsın.
Hocam dediğim gibi sadece batarya için aradaki farkı vermek istemiyorum bütçeyi de yazdığım ürünler o aralıkta olduğu için yazdım 2000 e kadar çıkabilirim

Öncelikle merhaba
Kablosuz oyuncu mouse almak istiyorum ama fiyatları birbirine yakın 4 kablosuz mouse arasında kaldım. Genellikle valo oynuyorum. Tutuş şeklim genelde claw ama bazen palm şeklinde de kullanabiliyorum o an nasıl rahat edersem. Farklı bir öneriniz varsa onları da bekliyorum

Havit Gamenote MS955WB Rgb Wireless Gaming Mouse 3 Modlu + Ekranlı Şarj Istasyonu

Gameagle Prox Bluetooth Mouse-Kablosuz Mouse-Kablolu Şarjlı 12800 Dpı Hafif 59GR Gaming Mouse Oyuncu Mouse

Düşünürsen uyguna verebilirim, sıfır kutusunda, amazon.com.tr satıcısından alındı, 1800 tl'ye verebilirim, ikinci el fiyatına veriyorum.

Düşünürsen uyguna verebilirim, sıfır kutusunda, amazon.com.tr satıcısından alındı, 1800 tl'ye verebilirim, ikinci el fiyatına veriyorum.
Teşekkürler hocam 2. El şuan tercihim değil

Öneriler için teşekkürler atk a9 plus alacaktım ki maalesef sadece pembe rengi kalmış benim mouse kırık olduğu ve elimde yedek olmadığı için vazgeçip atk x1 s modeline yöneldim

İkinci el değil hocam, sıfır.
Maalesef hocam sipariş geçtim

Öneriler için teşekkürler atk a9 plus alacaktım ki maalesef sadece pembe rengi kalmış benim mouse kırık olduğu ve elimde yedek olmadığı için vazgeçip atk x1 s modeline yöneldim

Maalesef hocam sipariş geçtim
Hocam X1 SE ve X1 S arasında neredeyse hiçbir fark yok. Bütçeyi rahatlatmak adına iptal edip SE alabilirsiniz.

Hocam X1 SE ve X1 S arasında neredeyse hiçbir fark yok. Bütçeyi rahatlatmak adına iptal edip SE alabilirsiniz.
Sadece sensör farkı var se deki sensör hakkında net bir bilgi bulamadım o yüzden s aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,124
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri