Kablosuz oyuncu mouse önerisi

Srdoğan

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
1500
Öncelikle merhaba
Kablosuz oyuncu mouse almak istiyorum ama fiyatları birbirine yakın 4 kablosuz mouse arasında kaldım. Genellikle valo oynuyorum. Tutuş şeklim genelde claw ama bazen palm şeklinde de kullanabiliyorum o an nasıl rahat edersem. Farklı bir öneriniz varsa onları da bekliyorum

Havit Gamenote MS955WB Rgb Wireless Gaming Mouse 3 Modlu + Ekranlı Şarj Istasyonu

Gameagle Prox Bluetooth Mouse-Kablosuz Mouse-Kablolu Şarjlı 12800 Dpı Hafif 59GR Gaming Mouse Oyuncu Mouse

Hocam bağlantı kopma sorununu duymuştum sıkıntı yaşadınız mı bu konuda

2 yıldır kullanıyorum tek sorun skatesler kayması yavaşladı onuda 500 600 tl ye değiştiriliyor belkide biraz daha özensiz kullandığım için olabilir pil ömrü bazen abartısız söylüyorum 1 hafta en kötü ihtimal ile 5 gün gidiyor bütceni aşarmı bilmiyorum bence çok okey

Plus versiyonunu tercih etmeni öneririm bataryası daha uzun ömürlü

2 yıldır kullanıyorum tek sorun skatesler kayması yavaşladı onuda 500 600 tl ye değiştiriliyor belkide biraz daha özensiz kullandığım için olabilir pil ömrü bazen abartısız söylüyorum 1 hafta en kötü ihtimal ile 5 gün gidiyor bütceni aşarmı bilmiyorum bence çok okey
Hocam doğru ürüne baktıysam bütçeyi baya bi aşıyor

Normalde ilk önereceğim ürün değil ama 1500TL altında Claw tutuşa uygun olarak VXE R1 SE+ daha mantıklı bunlar arasında.

VXE R1 Beyaz kullanıyorum yaklaşık 5-6 aydır. Şarjı iyi gidiyor ve hafif. Yazılımını da beğendim. Üst modelini de alabilirsin ama ben VXE R1 almanı önerebilirim fazla bütçen yoksa kesinlikle alınabilir.

Plus versiyonunu tercih etmeni öneririm bataryası daha uzun ömürlü
Hocam batarya konusunda sıkıntım yok çoğu zaman 15-20 dk aralar veriyoruz bildiğim kadarıyla sadece batarya farklı sadece batarya için o farkı vermek istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalde ilk önereceğim ürün değil ama 1500TL altında Claw tutuşa uygun olarak VXE R1 SE+ daha mantıklı bunlar arasında.
Hocam ne gibi sıkıntı var eğer bütçeyi çok aşmayacaksa önerilerini bekliyorum

VXE R1 Beyaz kullanıyorum yaklaşık 5-6 aydır. Şarjı iyi gidiyor ve hafif. Yazılımını da beğendim. Üst modelini de alabilirsin ama ben VXE R1 almanı önerebilirim fazla bütçen yoksa kesinlikle alınabilir.
Hocam o modellerde çift tıklama sorunu duydum öyle bir sorun yaşadınız mı

Son düzenleme:
Hocam batarya konusunda sıkıntım yok çoğu zaman 15-20 dk aralar veriyoruz bildiğim kadarıyla sadece batarya farklı sadece batarya için o farkı vermek istemiyorum

Hocam o modellerde çift tıklama sorunu duydum öyle bir sorun yaşadınız mı
Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ki 5 yaşında yeğenim ve abim de oynuyor. Abim sinirlendiğinde birkaç kez vurmuştu bir sıkıntısı yok.

VXE R1 ve R1 SE+ modellerinde kaplama olmadığı için uzun vadede sararma problemi olabiliyor. Genel kullanımda sorun yaşayacağınızı sanmam. Ben ATK A9 Plus kullanıyorum kaplaması ve bataryasının büyüklüğünden memnunum. Bütçeniz el veriyorsa A9 Plus'a çıkmanızı tavsiye ederim. Palm için çok rahat claw tutuşta da rahatsız etmiyor.

Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ki 5 yaşında yeğenim ve abim de oynuyor. Abim sinirlendiğinde birkaç kez vurmuştu bir sıkıntısı yok.
Aynı şekilde dün mouse kırdım bugün araştırmaya girdim bilgi için teşekkürler

Aynı şekilde dün mouse kırdım bugün araştırmaya girdim bilgi için teşekkürler
Rica ederim. Kaplama konusunda bir sorun göremedim ben bu arada. Sararma falan yok. Yeğenimin sümüklü elleriyle tuttuğunu da göz önüne alırsak, ıslak mendille temizliyorum bir sıkıntı göremedim. Yine de eğer bütçeniz el veriyorsa bunun üst modellerine göz atabilirsiniz.

Geri