Logitech G213
80+
- Reaksiyon skoru
- 154
elim orta boyutlarda büyük değil
A9 Plus al geç. Amazon'da var Wraith'in desteğinden çekiniyorsan.
elim orta boyutlarda büyük değil
sundan dolayı:hocam klassegear uzun zamandır mousepad işinde olan bir marka ama güvenmiyorsan senin tercihin aynı kod wraithtede var kod mero
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
konudan alakasız hocam seni ben niye engellemişim ? hatırlamıyorum
şuan sipariş vericem kod mero derken indirim kodumu bu ?hocam klassegear uzun zamandır mousepad işinde olan bir marka ama güvenmiyorsan senin tercihin aynı kod wraithtede var kod mero
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
konudan alakasız hocam seni ben niye engellemişim ? hatırlamıyorum
haaaa hatırladım atk a9 a laf atmıştın diye hatırlıyorum yanlış mıyımsundan dolayı:
merhabalar, bu aralar herkes atk a9 oneriyor ama kimse goz onunde bulundurmuyor ki bu urun bir çin mouse’u ve çoğu çin mouse u gibi (rawm levaithan v4 dahil edilebilir ki kendisi 4k tl) qc problemleri var random bir sekilde calismayabiliyor, urunler tam duzgun olmuyor. Hem de bu urunleri Wraith satiyor (fiyatlarda pek o kadar guzel fiyatlardan) garanti isi de sorunlu niye hala herkes oneriyor dusunceleriniz merak ediyorum.
- NedoxBey
- Cevaplar: 56
- Forum: Mouse / Mousepad
evet 50 60 tl indirim varşuan sipariş vericem kod mero derken indirim kodumu bu ?
genel olarak çin mouselarina diyelim.haaaa hatırladım atk a9 a laf atmıştın diye hatırlıyorum yanlış mıyım
almam kraleyv pek tavsiye edilen mouse değil
bence yanlış yorum ama buranın tadını kaçırmayalım diye konuşmuyorumgenel olarak çin mouselarina diyelim.
tesekkurler, suan yorgunum tartışmak da istemiyorum bu konu uzerine daha cok.bence yanlış yorum ama buranın tadını kaçırmayalım diye konuşmuyorum
pp si sırf imor diye bu adam ne derse yapıcambence yanlış yorum ama buranın tadını kaçırmayalım diye konuşmuyorum
almam kraleyv pek tavsiye edilen mouse değil