Mousepad mi?helıxsunun yenı cıkarmıs oldugu mousepad var nasıldır bılmıyorum ama deneyımlemek ıstersen lınkı assagıya koydum ındırım koduda var hatta %5 indirim sağlıyor indirim kodu ''alt'' bılgın olsun
![]()
Mouse - Helixsun
Mouse modelleri Helixsun güvencesiyle uygun fiyat, ücretsiz kargo ve 14 gün iade garantisiyle satışta!helixsun.com
kablosuz mu mousepadhelıxsunun yenı cıkarmıs oldugu mousepad var nasıldır bılmıyorum ama deneyımlemek ıstersen lınkı assagıya koydum ındırım koduda var hatta %5 indirim sağlıyor indirim kodu ''alt'' bılgın olsun
![]()
Mouse - Helixsun
Mouse modelleri Helixsun güvencesiyle uygun fiyat, ücretsiz kargo ve 14 gün iade garantisiyle satışta!helixsun.com
bence a9 plus daha iyi bi seçenekKablolu veya kablosuz farketmez mouse önerisi istiyorum incehesapta satılan VXE R1 SE+ aldım ama aklım atk a9 veya atk a9 plus a kayıyor
Bana da öyle geldi hocambence a9 plus daha iyi bi seçenek
mouse piyasası çok saçma 2k bandında garip mouselar var böyle ne kötü ne iyi 3-3.5 arasına çıkıyosun çok çok daha iyi seçenekler var o yüzden 2k bandında öneride de bulunamıyorum ama a9 plus daha iyiBana da öyle geldi hocam
var mı hocam 3k civarı öneri a9 pro max beğendim ama sanırım bu a9 da scrool sıkıntı imiş doğru mumouse piyasası çok saçma 2k bandında garip mouselar var böyle ne kötü ne iyi 3-3.5 arasına çıkıyosun çok çok daha iyi seçenekler var o yüzden 2k bandında öneride de bulunamıyorum ama a9 plus daha iyi
wraith w1 e çıkabiliyosan başka mouse bakma. atk nın çok modeli var ama muadilleri 4k üstü hepvar mı hocam 3k civarı öneri a9 pro max beğendim ama sanırım bu a9 da scrool sıkıntı imiş doğru mu
İş birliği kodundan para kazanma gayen varsa, ürünler gerçekten fiyatını hak ediyorsa ve güzel açıklayarak paylaşsan daha iyi olur. Mesela Helixsun sizi dinliyorsa önce fiyatlarda iyileştirme yapması lazım. Çok rakibi varken o fiyata kimse o ürünleri almaz. İnatla 3311 sensörlü fareyi de ₺1500 satmalarına rağmen paylaşıyorsun. Bayağı göze batıyor yani yaptığın reklam.helıxsunun yenı cıkarmıs oldugu mousepad var nasıldır bılmıyorum ama deneyımlemek ıstersen lınkı assagıya koydum ındırım koduda var hatta %5 indirim sağlıyor indirim kodu ''alt'' bılgın olsun
![]()
Mouse - Helixsun
Ben VGN farelerini öneririm, özellikleri bence ₺3-5K arasında ideal oluyor. ATK gibi kafa da karıştırmıyor.var mı hocam 3k civarı öneri a9 pro max beğendim ama sanırım bu a9 da scrool sıkıntı imiş doğru mu
meyergaming.com
meyergaming.com
kağıt üstünde pro max daha iyi durmuyor mu yanlış mı düşünüyorumwraith w1 e çıkabiliyosan başka mouse bakma. atk nın çok modeli var ama muadilleri 4k üstü hep
çok da farklı değiller ama sundukları şeyler farklı. w1 biraz daha özelleştirilmeye uygun premium bi mouse. pro max daha ne bulduysa sunmuş parça olarak. orda tercih sana kalmış ama atk blazing sky ultimate 2.0 da kullandım w1 daha iyiydikağıt üstünde pro max daha iyi durmuyor mu yanlış mı düşünüyorum