Arama sonuçları: *

• Users: Ali K
  • Order by date
  1. A

Bu kadar coil whine normal mi ?

Merhaba geçtiğimiz günlerde Sapphire anakarta geçiş yaptım, önce ki anakartım basit bir model olan Asus b650m-k idi. Yeni gelen anakartım Nitro model olduğu için faz yapısı biraz daha fazla ve çift 8 pin ile çalışıyor. Bu değişimi yaptıktan sonra alakasız bir şekilde güç kaynağım coil whine...
  2. A

Sapphire anakart Türkiye'de

Anakart güzel ama taktığım günden beri PSU coil whine yapıyor rdr2 oynarken. Anakart değişmesi ile ne alaka anlamadım. Sesin şiddeti dehşet.Xpg pylon 750w
  3. A

🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240 mm Beyaz Sıvı Soğutucusu 2699 tl +40$ steam kodu

Ben kullanıyorum fena değil ryzen 5 7600 pbo kapalı stok ayarlarda occt de 71 derece aldım max. Kendi fanlarını değil kasanın standart hızda dönen fanlarını taktım görsellik bozulmasın diye. Kendi fanları daha basınçlıdır muhtemelen. Termal macun da zalman kullanıyorum en iyisi değil.
  4. A

Sapphire B850M nitro+ anakart aldım

ATI Radeon serisinden beri ekran kartlarını kullanıyorum. R7 200 serilerini kullandım. Mining döneminde rx580 8gb modelinden rigler yaptık hep. Daha sonra 6700xt ve şuan 9070xt kullanıyorum. Coil whine dışında hiç sorun yaşatmadı Allah'a şükür.
  5. A

Sapphire anakart Türkiye'de

Alacaklar tereddüt etmesin nitro modelini aldım, gayet stabil kart.
  6. A

Sapphire Anakart Alınır mı ?

B850m nitro + elime yeni ulaştı gayet kaliteli bir anakart. Yabancı bir forumda voltajların dengeli olduğunu ve stabil çalıştığını söylemişlerdi.
  7. A

Sapphire B850M nitro+ anakart aldım

Asus B650m-K anakart ile sorun yaşayıp, servisin iş bilmezliği yüzünden bıkıp, bir anda yeni anakart arayışına girdim ve karşıma Sapphire B850M nitro+ modeli çıktı, ekran kartında 9070xt nitro kullandığım için kalite konusunda tereddütüm olmadı. Kart elime bugün ulaştı ve ambalajı açar açmaz...
  8. A

🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240 mm Beyaz Sıvı Soğutucusu 2699 tl +40$ steam kodu

Hızımı alamayıp direk yorumlar sayfasının URL'sini kopyaladım umarım elemezler :)
  9. A

Arkadaşlar ödül sitesinde incelemenizin doğrudan linki atmanızı ve linkte sadece bizim incelememizim görünmesini istiyor, Hepsiburada da bunu nasıl yapacağız ?
  10. A

Asus anakart ve servispoint mağduriyeti

Merhaba, 1 yıllık Asus B650m-k anakart kullanıyorum, bir süredir kullanmadığım bilgisayarımı geçenlerde açtığımda sistemden görüntü alamadım. Sorun 2 ram slotuna aynı anda 2 ram takınca çalışmamasıydı. Slotlarlar tek tek çalışıyor ve ramler tek tek sorunsuz çalışıyordu. Ne zaman 2 adet bellek...
  11. A

Serviste ısıl işlem görmüş anakart

2024 Kasım'da aldım, Asus anakartlara servispoint bakıyormuş oraya gönderdim.
  12. A

Şuan denedim anakartı bir kere görüntü verdi sonrası yok malesef, tek ram takınca slotlar çalışıyor. Tekrar servise göndericem bu sefer değişim talep edebilir miyim ?
  13. A

Merhaba, Asus b650m-k anakartım çift ram takınca vermiyordu, slotlara tek tek ram takınca sorunsuz çalışıyordu. Ben de bu durum üzerine ürünü servise yolladım, servisten çıkan raporda ise ürünün Ram kontrolcüsüne ısıl işlem uygulandığı ve sorunsuz çalıştığını yazmışlar. Lehimlerinde bir çatlak...
  14. A

Çözüldü✓ XPG ram kitlerinde RGB ve SPD arızası

Serviste arıza tespit edildi, ürün değişimi yapıldı.
  15. A

Güncelleme: Ürünü endeks bilişime servise yolladım bekliyorum.
  16. A

Merhaba, 10 aylık kendi topladığım bilgisayarımda, RAM kitimde bir sorun var. Geçtiğimiz günlerde bilgisayarıma ekran kartı, sıvı soğutucu vs aldım, herşeyi tamamladım, BIOS'ta expo ve pbo ayarlarını yaptım. Daha sonra baktığımda ise RAM modüllerinden birinin RGB aydınlatması farklı yanıyor...
Geri