zadey
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
hepsiburadadan kendisinden doğrudan satın aldıydım.
nereden aldın?
nereden aldın?
Yok hocam hala yorumlu olan 20 gelmedi 14 gün dün dolmuş diğerinedr başvurdum dün bakalım inşallah hemen gelirler.hala alabildinmi ?
04-11-2025 tarihinde gönderdim hala "Redeem qualification under reviewing" yerinde kaldı
Amazonda yorumların yayınlanması ne kdr süruyor acaba?
Ben kullanıyorum fena değil ryzen 5 7600 pbo kapalı stok ayarlarda occt de 71 derece aldım max. Kendi fanlarını değil kasanın standart hızda dönen fanlarını taktım görsellik bozulmasın diye. Kendi fanları daha basınçlıdır muhtemelen. Termal macun da zalman kullanıyorum en iyisi değil.Bu soğutucuyu alıp kullanan var mı
benimde yayınlandı yorum fakat korkum dediğiniz gibi yorum gözüküyor ama msi onaylamazsa diye korkuyorumBen baya sorun yaşadım. 4 Kasım'da yorum atmıştım 9 Kasımda yayınlanmayınca MT ile görüştüm, 12 Kasımda yayınlandı ancak link doğru çıkmıyor. Silip tekrar yorum gönderdim. Tekrar yayınlanmasını bekliyorum. Ortalama 1 hafta en erken 3 gün
Ben 7500F için alacaktım ama şimdiBen kullanıyorum fena değil ryzen 5 7600 pbo kapalı stok ayarlarda occt de 71 derece aldım max. Kendi fanlarını değil kasanın standart hızda dönen fanlarını taktım görsellik bozulmasın diye. Kendi fanları daha basınçlıdır muhtemelen. Termal macun da zalman kullanıyorum en iyisi değil.
Yani amazonun yorum link'leri bir acayip, uygumadan girince bazı yorumları paylaş diyince uzantısı amzn.eu bazı yorumların uzantısı amazon.com.tr diye başlayıp uzunca bir uzantı çıkıyor bu uzunca uzantı olunca farklı tarayıcıda k.adı ve şifre istiyor yani amazon hesabı açılmadan link çalışmıyor. Bakalım 17 sine kadar bekleyeceğim sonra durumu başvurup MSI tarafına bildireceğimbenimde yayınlandı yorum fakat korkum dediğiniz gibi yorum gözüküyor ama msi onaylamazsa diye korkuyorum
aynen dediğin gibi başka formda bu yüzden red yemiş birisi ondan sanada sormak istedim fakat başka türlü göremezki msi çalışanıda linki giriş yapmadanYani amazonun yorum link'leri bir acayip, uygumadan girince bazı yorumları paylaş diyince uzantısı amzn.eu bazı yorumların uzantısı amazon.com.tr diye başlayıp uzunca bir uzantı çıkıyor bu uzunca uzantı olunca farklı tarayıcıda k.adı ve şifre istiyor yani amazon hesabı açılmadan link çalışmıyor. Bakalım 17 sine kadar bekleyeceğim sonra durumu başvurup MSI tarafına bildireceğim