🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240 mm Beyaz Sıvı Soğutucusu 2699 tl +40$ steam kodu

Yorum yazıp ödülü talep ettikten sonra 7-14 gün beklenmesi gerekiyor. En azından ben yaptıktan sonra bu şekilde bir bilgilendirme aldım. Dolayısıyla acele etmeyin. Yoğunluk sebebiyle 14 günü bile geçebileceğini düşünüyorum.

1763065173983.webp

1763065187349.webp

hala alabildinmi ?
04-11-2025 tarihinde gönderdim hala "Redeem qualification under reviewing" yerinde kaldı
Yok hocam hala yorumlu olan 20 gelmedi 14 gün dün dolmuş diğerinedr başvurdum dün bakalım inşallah hemen gelirler.

Amazonda yorumların yayınlanması ne kdr süruyor acaba?

Son düzenleme:
Amazonda yorumların yayınlanması ne kdr süruyor acaba?

Ben baya sorun yaşadım. 4 Kasım'da yorum atmıştım 9 Kasımda yayınlanmayınca MT ile görüştüm, 12 Kasımda yayınlandı ancak link doğru çıkmıyor. Silip tekrar yorum gönderdim. Tekrar yayınlanmasını bekliyorum. Ortalama 1 hafta en erken 3 gün

Bu soğutucuyu alıp kullanan var mı
Ben kullanıyorum fena değil ryzen 5 7600 pbo kapalı stok ayarlarda occt de 71 derece aldım max. Kendi fanlarını değil kasanın standart hızda dönen fanlarını taktım görsellik bozulmasın diye. Kendi fanları daha basınçlıdır muhtemelen. Termal macun da zalman kullanıyorum en iyisi değil.

Ben baya sorun yaşadım. 4 Kasım'da yorum atmıştım 9 Kasımda yayınlanmayınca MT ile görüştüm, 12 Kasımda yayınlandı ancak link doğru çıkmıyor. Silip tekrar yorum gönderdim. Tekrar yayınlanmasını bekliyorum. Ortalama 1 hafta en erken 3 gün
benimde yayınlandı yorum fakat korkum dediğiniz gibi yorum gözüküyor ama msi onaylamazsa diye korkuyorum

Ben kullanıyorum fena değil ryzen 5 7600 pbo kapalı stok ayarlarda occt de 71 derece aldım max. Kendi fanlarını değil kasanın standart hızda dönen fanlarını taktım görsellik bozulmasın diye. Kendi fanları daha basınçlıdır muhtemelen. Termal macun da zalman kullanıyorum en iyisi değil.
Ben 7500F için alacaktım ama şimdi

Thermalright Peerless Assassin 120

Sipariş verdim acaba msi daha mı iyi bilmiyorum soğutma anlamında

benimde yayınlandı yorum fakat korkum dediğiniz gibi yorum gözüküyor ama msi onaylamazsa diye korkuyorum
Yani amazonun yorum link'leri bir acayip, uygumadan girince bazı yorumları paylaş diyince uzantısı amzn.eu bazı yorumların uzantısı amazon.com.tr diye başlayıp uzunca bir uzantı çıkıyor bu uzunca uzantı olunca farklı tarayıcıda k.adı ve şifre istiyor yani amazon hesabı açılmadan link çalışmıyor. Bakalım 17 sine kadar bekleyeceğim sonra durumu başvurup MSI tarafına bildireceğim

Yani amazonun yorum link'leri bir acayip, uygumadan girince bazı yorumları paylaş diyince uzantısı amzn.eu bazı yorumların uzantısı amazon.com.tr diye başlayıp uzunca bir uzantı çıkıyor bu uzunca uzantı olunca farklı tarayıcıda k.adı ve şifre istiyor yani amazon hesabı açılmadan link çalışmıyor. Bakalım 17 sine kadar bekleyeceğim sonra durumu başvurup MSI tarafına bildireceğim
aynen dediğin gibi başka formda bu yüzden red yemiş birisi ondan sanada sormak istedim fakat başka türlü göremezki msi çalışanıda linki giriş yapmadan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,484
Üyeler
184,634
Son üye
oguguzzuuz
Geri