🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240 mm Beyaz Sıvı Soğutucusu 2699 tl +40$ steam kodu

Ortada ki için ürünü aldıktan sonra 7 veya 14 gündü tam hatırlayamadım öyle başvurabiliyorsun. Soldakine de başvurman için ürünü monte etmeden seri numarası ve yanında 3 haneli numarayı not etmeniz gerekiyor(seri numarası kutuda yazıyor ama 3 hane sadece ürünün üstünde) sonra sipariş numaranız fatura numaranız ve faturanızın pdfini sisteme yüklemeniz falan gerekiyor öyle ha ben aldım verin diyince vermiyor birde başvuru yapınca onaylaması için 7 gün daha bekliyorsunuz tahmini nerden biliyosun diye sormayın :d ben yaptım halen vermesini bekliyorum
14 gün

Merhabalar bir şey soracaktım sizlere, 20+20 dolar ikisi içinde ayrı şeyler mi yapmak gerekiyor acaba , okudum en baştan beri yorumları birisi için kayıt yapışacak onu anladım ama diğer 20 dolar için ne yapılacak onu anlamadım . Yardımcı olur musunuz ?

Başvuru satın aldıktan 14 gün sonra yapılabiliyor sitede öyle yazıyor

hangi 20 dolar? yorum yapman gereken mi yoksa sadece kayıt etmen gereken mi?
Shout Out kampanyasına yani ilk 20 dolar' a yorum yapman lazım, Final quest kampanyasına satış tarihinden itibaren en erken 14 gün sonra yapılması gereklidir.
Her iki kampanyada ürünü kayıt etmen gerekiyor. 3. parti satıcılar kampanya dışı. Örn:Amazon gönderici ama satıcı başka biri bu kampanya dışıdır. Örn:Satıcı amazon gönderici amazon kampayaya katılır. Örn:Satıcı HB gönderici HB kampanyaya katılır. Örn: Gönderici HB satıcı xxxbilişim, xxx gaming gibi 3. parti satıcılar kampanyaya katılamaz.
Örn: Gönderici xxxbilişim satıcı da xxxbilişim kampanyaya katılamaz. MSI yetkili satıcısı veya anlaşmalı yer olması lazım gönderici ve satıcı.
Ekran görüntüsü 2025-11-13 213522.webp

e
Shout Out kampanyasına yani ilk 20 dolar' a yorum yapman lazım, Final quest kampanyasına satış tarihinden itibaren en erken 14 gün sonra yapılması gereklidir.
Her iki kampanyada ürünü kayıt etmen gerekiyor. 3. parti satıcılar kampanya dışı. Örn:Amazon gönderici ama satıcı başka biri bu kampanya dışıdır. Örn:Satıcı amazon gönderici amazon kampayaya katılır. Örn:Satıcı HB gönderici HB kampanyaya katılır. Örn: Gönderici HB satıcı xxxbilişim, xxx gaming gibi 3. parti satıcılar kampanyaya katılamaz.
Örn: Gönderici xxxbilişim satıcı da xxxbilişim kampanyaya katılamaz. MSI yetkili satıcısı veya anlaşmalı yer olması lazım gönderici ve satıcı.
Alıntıyı görüntüle
eyv dost cok acıklayıcı olmus.

Geri