🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240 mm Beyaz Sıvı Soğutucusu 2699 tl +40$ steam kodu

Ortada ki için ürünü aldıktan sonra 7 veya 14 gündü tam hatırlayamadım öyle başvurabiliyorsun. Soldakine de başvurman için ürünü monte etmeden seri numarası ve yanında 3 haneli numarayı not etmeniz gerekiyor(seri numarası kutuda yazıyor ama 3 hane sadece ürünün üstünde) sonra sipariş numaranız fatura numaranız ve faturanızın pdfini sisteme yüklemeniz falan gerekiyor öyle ha ben aldım verin diyince vermiyor birde başvuru yapınca onaylaması için 7 gün daha bekliyorsunuz tahmini nerden biliyosun diye sormayın :d ben yaptım halen vermesini bekliyorum
14 gün

Merhabalar bir şey soracaktım sizlere, 20+20 dolar ikisi içinde ayrı şeyler mi yapmak gerekiyor acaba , okudum en baştan beri yorumları birisi için kayıt yapışacak onu anladım ama diğer 20 dolar için ne yapılacak onu anlamadım . Yardımcı olur musunuz ?

Başvuru satın aldıktan 14 gün sonra yapılabiliyor sitede öyle yazıyor

hangi 20 dolar? yorum yapman gereken mi yoksa sadece kayıt etmen gereken mi?
Shout Out kampanyasına yani ilk 20 dolar' a yorum yapman lazım, Final quest kampanyasına satış tarihinden itibaren en erken 14 gün sonra yapılması gereklidir.
Her iki kampanyada ürünü kayıt etmen gerekiyor. 3. parti satıcılar kampanya dışı. Örn:Amazon gönderici ama satıcı başka biri bu kampanya dışıdır. Örn:Satıcı amazon gönderici amazon kampayaya katılır. Örn:Satıcı HB gönderici HB kampanyaya katılır. Örn: Gönderici HB satıcı xxxbilişim, xxx gaming gibi 3. parti satıcılar kampanyaya katılamaz.
Örn: Gönderici xxxbilişim satıcı da xxxbilişim kampanyaya katılamaz. MSI yetkili satıcısı veya anlaşmalı yer olması lazım gönderici ve satıcı.
Ekran görüntüsü 2025-11-13 213522.webp

e
Shout Out kampanyasına yani ilk 20 dolar' a yorum yapman lazım, Final quest kampanyasına satış tarihinden itibaren en erken 14 gün sonra yapılması gereklidir.
Her iki kampanyada ürünü kayıt etmen gerekiyor. 3. parti satıcılar kampanya dışı. Örn:Amazon gönderici ama satıcı başka biri bu kampanya dışıdır. Örn:Satıcı amazon gönderici amazon kampayaya katılır. Örn:Satıcı HB gönderici HB kampanyaya katılır. Örn: Gönderici HB satıcı xxxbilişim, xxx gaming gibi 3. parti satıcılar kampanyaya katılamaz.
Örn: Gönderici xxxbilişim satıcı da xxxbilişim kampanyaya katılamaz. MSI yetkili satıcısı veya anlaşmalı yer olması lazım gönderici ve satıcı.
Alıntıyı görüntüle
eyv dost cok acıklayıcı olmus.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,572
Üyeler
186,082
Son üye
Aarda.
Geri