🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240 mm Beyaz Sıvı Soğutucusu 2699 tl +40$ steam kodu

Yorum yazma kampanyası için geçerli sıvı soğutmalar bunlar. Hepsinde sabit 20 dolar kod veriyor.
Alıntıyı görüntüle

Seri numarası ve fatura kullanarak başvurulan kampanyadaki sıvı soğutmalar da bunlar. Modele göre farklı değerde kodlar veriliyor. Yani sıvı soğutmalar belli (12 addet) ancak alacağın modele göre Steam cüzdan kodu değeri değişiklik gösteriyor.
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler,emeklerin için. Fiyat olarak bu alınır bunlardan dediğiniz vardı. F/P lazım. 3 fanlı olmazsa ve max 4k olursa iyi olur.

Teşekkürler,emeklerin için. Fiyat olarak bu alınır bunlardan dediğiniz vardı. F/P lazım. 3 fanlı olmazsa ve max 4k olursa iyi olur.
Ben I240 White modelini kodlarla birlikte 750 TL'ye alıp kenara çekildim. Şu anda piyasalarını takip etmiyorum yani. :kizginpeepo:

Zaten 12 tane model var. Hepsinin fiyatını Akakçe'den tek tek kontrol etmek en mantıklısı.

bu kampanyayla uyguna alabileceğimiz sıvı soğutma var mıdır hala?
Var ama satıcı seçili olanlar.Hepsiburada dan alıyorsan satıcı hepsiburada olucak.Amazondan aldıysan Amazon.MSI'da seçili satıcılar yazıyor.

Ben I240 White modelini kodlarla birlikte 750 TL'ye alıp kenara çekildim. Şu anda piyasalarını takip etmiyorum yani. :kizginpeepo:

Zaten 12 tane model var. Hepsinin fiyatını Akakçe'den tek tek kontrol etmek en mantıklısı.
Var ama satıcı seçili olanlar.Hepsiburada dan alıyorsan satıcı hepsiburada olucak.Amazondan aldıysan Amazon
Anladım arkadaşlar. Teşekkürler :)

Bende 19 kasımda satın aldım başvurumu yaptım bugün 2 adet kod göndermişler mail ile ama her iki kodda kullanılmış msi desteğe yazdım cevap bekliyorum.

Allah hepsiburadayı ve MSI'ı bildiği gibi yapsın. Özellikle Hepsiburadayı
Hala almayan varsa bu arada bir ara biten ''Empower Your Final Quest'' kampanyasını tekrar başlattılar, alamayan varsa bir baksın.

Geri