🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID I240 240 mm Siyah Sıvı Soğutucusu 2799 tl +40$ steam kodu HB

bu steam kodu garanti geliyor mu ona göre alacağım
Msi 100r pz kasa aldım 1 haftayı bulabiliyor ama işlemleri düzgün yaparsanız geliyor empower kampanyası için 14 gün beklemeniz lazım başvuru için kampanya tarihlerini ayrıca kontrol edin
Kasayı 5k ya aldım msi kampanyası ile 3.3k ya geldi :) battlefield 6 aldım güzel oldu
Konu bir ayı geçmiş şimdi farkettim sorry :confused:

Tüküreyim böyle işe, yoğunluktan fırsat bulup kampanyayla uğraşamadım. Kampanya süresi de 31 Aralık nasıl olsa diye bugün yapacaktım. Kampanyanın birisi sona ermiş. Ürünü almayı düşünen varsa aldığım fiyattan vereceğim. Kampanyanın birisi hala devam ediyor 20$ olarak. Hepsiburadadan siyah olanı almıştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaça hacı siyahı lazım
Düşünürseniz kapalı kutu siyahını vereceğim. Hepsiburada, aldığım fiyattan 2800 TL

Siyah olanı alıp da her iki kampanyadan yararlanıp satmak isteyen var ise,

2799TL - $30 olarak alabilirim.
$10 kâr kalır satana

Tüküreyim böyle işe, yoğunluktan fırsat bulup kampanyayla uğraşamadım. Kampanya süresi de 31 Aralık nasıl olsa diye bugün yapacaktım. Kampanyanın birisi sona ermiş. Ürünü almayı düşünen varsa aldığım fiyattan vereceğim. Kampanyanın birisi hala devam ediyor 20$ olarak. Hepsiburadadan siyah olanı almıştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düşünürseniz kapalı kutu siyahını vereceğim. Hepsiburada, aldığım fiyattan 2800 TL
YER neresi sizin

Geri