Kaça hacı siyahı lazımSatın almayı düşünen varsa aldığım fiyattan da uyguna verebilirim
Msi 100r pz kasa aldım 1 haftayı bulabiliyor ama işlemleri düzgün yaparsanız geliyor empower kampanyası için 14 gün beklemeniz lazım başvuru için kampanya tarihlerini ayrıca kontrol edinbu steam kodu garanti geliyor mu ona göre alacağım
Düşünürseniz kapalı kutu siyahını vereceğim. Hepsiburada, aldığım fiyattan 2800 TLKaça hacı siyahı lazım
Kapalı kutu var düşünürsen, aldığım fiyat olan 2800 den verebilirim.Siyah olanı alıp da her iki kampanyadan yararlanıp satmak isteyen var ise,
2799TL - $30 olarak alabilirim.
$10 kâr kalır satana
YER neresi sizinTüküreyim böyle işe, yoğunluktan fırsat bulup kampanyayla uğraşamadım. Kampanya süresi de 31 Aralık nasıl olsa diye bugün yapacaktım. Kampanyanın birisi sona ermiş. Ürünü almayı düşünen varsa aldığım fiyattan vereceğim. Kampanyanın birisi hala devam ediyor 20$ olarak. Hepsiburadadan siyah olanı almıştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Düşünürseniz kapalı kutu siyahını vereceğim. Hepsiburada, aldığım fiyattan 2800 TL
AnkaraYER neresi sizin
Nasıl alırım önden eft yapmam güvenememAnkara
Yapabileceğim bir şey yok o halde, tercih senin. Gün içerisinde klavye kargolamaya gideceğim, düşünürsen yazarsın.Nasıl alırım önden eft yapmam güvenemem
güvende yaparsan alırımYapabileceğim bir şey yok o halde, tercih senin. Gün içerisinde klavye kargolamaya gideceğim, düşünürsen yazarsın.
Kalsın o zaman, o sistemin de dezavantajlarını biliyorum ben uğraşmak istemiyorum, kısmet.güvende yaparsan alırım
Beyazı var bende hocamKaça hacı siyahı lazım