marceline_27
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 918
acaba sipariş edip steam kodlarını alıp geri iade etsem olur mu
acaba sipariş edip steam kodlarını alıp geri iade etsem olur mu
Ben bunu alcaktimda sogutucuyu sevemedim sivi sogutma aldim bunda yokmu kod acabaAlıntıyı görüntüle
Bi akıllı sizsiniz he.
20+20 dolar var bundaBen bunu alcaktimda sogutucuyu sevemedim sivi sogutma aldim bunda yokmu kod acaba
yine demeyecek misin ey dostlar paranızı harcamayın diyetermal sogutucunun üstünde hazır var bu durumda koymazlar
https://www.itopya.com/msi-mpg-b850...r5-soket-am5-m2-hdmi-usb-c-atx-anakart_u28167 burada anakart daha ucuza bulabilirsinizAnakart
Konudaki sıvı soğutmaya ek olarak vatandan bu anakartı aldım. Amazondaki bu soğutucu ve linkini verdiğim anakart için steam kodu alabilecek miyim net bilgisi olan var mı?
Sadece hepsiburada mi varSiteyi inceledimde bu ürün 40 dolar vaat ediyor gibi geldi daha mantıklı değil mi?
MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240 mm Beyaz Sıvı İşlemci Soğutucusu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240 mm Beyaz Sıvı İşlemci Soğutucusu : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Msi’nin satıcı listesinde yok sanırım
800/900 e çıkarırsınKod alınıyo da soğutucu bi işe yaramıyo ederi 500₺ ,kodu kendin alsan da aynı şey ,Kaldı ki kodu almak için sipariş teslim edildikten 14gün sonra başvurman gerekli , boşa hamallık