samet5561
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 150
Öyle hocamda kullanmalık almak istiyorum yayo en kötü eşe dosta satarsin![]()
Öyle hocamda kullanmalık almak istiyorum yayo en kötü eşe dosta satarsin![]()
Cs skini çekip bynogame gibi sitelerden satabilirsinSteam Kodunu Karta Atabiliyormuyuz
Yani aynı kişi sadece 1 kez başvurabilir ve aynı adresten en fazla 2 kişisiyah modele stok bekleyen varsa ara sıra baksın hb ye, pcde sekme açık kalmış açtığımda baktım stok gelmiş 2 tane 1 tane kaptım, stok gelmez diye amazondan beyazını almıştım fazladan siyahta aldık bakalım dursun şimdilik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben arkadaşıma ve kendime aldım aynı hepsiburada hesabından 2 ürün içinde kampanyadan yararlanabilirmiyiz acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şartlar kısmında böyle bi kısım var tam anlayamadım
Katılımcılar satın aldıkları her Uygun ürün için yalnızca bir (1) talep yapabilirler ve hanehalkı başına toplam en fazla iki (2) başvuru yapılabilir.
Bende dün akşam başvuru yaptım 7-14 iş günü dediler bakalımarkadaşlar konu hort gibi olacak.Kodlarını alan varmı ben amazondan almıştım yorumum daha yeni onaylandı başvurumu yeni yaptım .
ben hepsiburadadan aldım 3 günde kodlar geldi 2 tane 10 dolar kod geliyor , amazondan kuzenim için aldım ondanda başvurdum 1 hafta oldu tık yok büyük ihtimalle çok fazla talep olunca tek tek incelemeye devam etmeleri uzun sürüyorarkadaşlar konu hort gibi olacak.Kodlarını alan varmı ben amazondan almıştım yorumum daha yeni onaylandı başvurumu yeni yaptım .
kanka benmde amazondan beyaz aldım. bizede mi veriyorlar steam kodu?Hocam ben dün Amazon’dan beyazını aldım bu iki 20 dolar bağımsız mı oluyor birbirinden. Kurulumuda beni mahvetti dark x123ü daha rahat kurmuştum yeminle.