🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID I240 240 mm Siyah Sıvı Soğutucusu 2799 tl +40$ steam kodu HB

Steam Kodunu Karta Atabiliyormuyuz

40 dolar aldık diyelim ki, nakite ne kadar kayıpla çevirebiliriz aşağı yukarı?
Siyah için beklemedeyim tekrar düşerse alacağım.

Aldık bakalım umarım sadece 20 dolar vermezler. :kizginpeepo:

1762105113582.webp

siyah modele stok bekleyen varsa ara sıra baksın hb ye, pcde sekme açık kalmış açtığımda baktım stok gelmiş 2 tane 1 tane kaptım, stok gelmez diye amazondan beyazını almıştım fazladan siyahta aldık bakalım dursun şimdilik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben arkadaşıma ve kendime aldım aynı hepsiburada hesabından 2 ürün içinde kampanyadan yararlanabilirmiyiz acaba

şartlar kısmında böyle bi kısım var tam anlayamadım
Katılımcılar satın aldıkları her Uygun ürün için yalnızca bir (1) talep yapabilirler ve hanehalkı başına toplam en fazla iki (2) başvuru yapılabilir.

siyah modele stok bekleyen varsa ara sıra baksın hb ye, pcde sekme açık kalmış açtığımda baktım stok gelmiş 2 tane 1 tane kaptım, stok gelmez diye amazondan beyazını almıştım fazladan siyahta aldık bakalım dursun şimdilik

ben arkadaşıma ve kendime aldım aynı hepsiburada hesabından 2 ürün içinde kampanyadan yararlanabilirmiyiz acaba

şartlar kısmında böyle bi kısım var tam anlayamadım
Katılımcılar satın aldıkları her Uygun ürün için yalnızca bir (1) talep yapabilirler ve hanehalkı başına toplam en fazla iki (2) başvuru yapılabilir.
Yani aynı kişi sadece 1 kez başvurabilir ve aynı adresten en fazla 2 kişi

Ya stoklar tükendi satıcılar değişti ya da fiyat yükseltmişler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,928
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri