Arama sonuçları: *

1. E

15-18k arası pc önerisi

Pc'nin kendisi nasıl peki işlemciyi 5600 yapıp alınır mı?
  2. E

15-18k arası pc önerisi

15-18k arasi pc önerir misiniz? Gaming Gen'de bu iki sistem cikti karsima fakat arasinda 1kdan fazla fark neyden kaynaklı?
  3. E

Şu anki bilgisayarımı ne kadara satabilirim?

Şu anki PC'ye bir 8 GB RAM daha eklersem ne kadara satabilirim? Sistem: AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz AM4 Biostar B450MH 3200MHz (OC) DDR4 AM4 mATX Inno3D GeForce GTX 1660 Twin x2 6GB 192Bit Crucial Ballistix 8GB 3200MHz DDR4 CL16 Sandisk SSD Plus 240GB 530/440 MB/s SSD. Seagate...
  4. E

0-400 TL SSD önerisi

Teşekkür ederim. 1617965081 Teşekkürler.
  5. E

0-400 TL SSD önerisi

Selamlar, sistemimde 250 GB SSD ve 8 GB RAM var. Ben de RAM önemli olduğu için bir 8 GB RAM daha almak istiyordum fakat sistem 250 GB olduğu için 16 GB RAM isteyen oyun yükleyemiyorum. Bunun için SSD almaya karar verdim. Sizce kararım doğru mu yoksa RAM mi almalıyım? Eğer SSD al diyorsanız 400...
  6. E

Yardım Son zamanlarda twitch drop sorunu?

Twitch de sıkıntısız bir şekilde 720p 60 fps 4000 bitrate (bazen 3500) yayın açıyordum fakat son 1 haftadır inanılmaz drop giriyor anca 30 fps ve 2000 bitrate verince düzeldi o zamanda haliyle görüntü çok kötü oldu nasıl düzeltebilirim bu sorunu? İnt hızım 15/5 Sistem: GTX 1660 AMD...
  7. E

Yardım ETS2 üst üste crash sorunu?!

Öncelikle selamlar, bugün sabah truckersMP girdim güzelce oynadım ve çıktım az önce tekrar girdim 2dk oynadım crash verdi bir daha girdim 2-3dk oynadım yine attı oyundan PCyi yeniden başlatıp girdim düzelmedi 2-3 dk oynuyorum crash veriyor, her gün sıkınıtsız oynuyordum sebebi ne olabilir?
  8. E

PC de başlatı ve 'Bu bilgisayar' ı açamıyorum?

PC de başlatı 'Bu bilgisayar' ı ve belgelerimi açamıyorum başlatı sadece klavyeden açabiliyorum, başlatın yanındaki arama kısmına yazdığım herhangi bir şeyide açamıyorum nadirde olsa arada böyle oluyor yeniden başlatınca düzeliyordu bu sefer yeniden başlattım, kapatıp açtım ama yine de düzelmedi...
  9. E

Mewing nedir, nasıl yapılır, işe yararmı?

Arkadaşım bu tekniği önerdi bu nedir, nasıl yapılır detaylı anlatabilecek var mıdır ve işe yarar mı?
  10. E

PUBG de çözünürlüğü 1728,1080 yapmak isterken masaüstü de oldu!!

Sorunum yukarda masaüstümün kenarlarında boşluk oldu, sadece PUBG de 1728 e 1080 yapmak istiyordum nasıl düzeltirim masaüstünü?
  11. E

Streamelements silinmiyor!

Streamelements silinmiyor nasil silicem bu ekranda kalıyor?
  12. E

İlk yayın için sadece OBS yeterli mi?

Twitch üzerinden yayın açmak istiyorum (amacım çok ilerlemek değil günlük oynadığım oyunun yayınını yapacağım). Haliyle çok izleyicim olmayacak. Bunun için sadece OBS'den yayın yapsam yeterli mi? Yani Stream Elements, Streamlabs gibi programları kurmaya gerek var mı ilk yayınlardan? 2. sorum...
  13. E

Bu tür animasyonlar hangi programdan yapılıyor?

Bu animasyonu ve bunun gibilerini hangi program ile yapıyorlar ve PC ile yapılabiliyor mu?
  14. E

Yardım Telefon 3-4 saniye siyah ekran verip tekrar geliyor.

Bende anlamadım birden olmaya başladı
  15. E

Yardım Telefon 3-4 saniye siyah ekran verip tekrar geliyor.

Sorunum yukarda hiç bir şey yokken bugün böyle yapıyor kullanırken siyah ekran geliyor 4-5 saniye sonra tekrar geliyor bunun sebebi nedir, nasıl çözülür?
  16. E

Kapalı pc de klavyenin ışığı yanıyor?

kulaklığın ışığı bendede yanıyor ve bende çıkarıyorum ama klavyenin ışığı hep kapalı olurdu bu sabah ilk kez böyle yanık gördüm.
  17. E

Kapalı pc de klavyenin ışığı yanıyor?

Dün akşam pc yi her zamanki gibi kapattım sabah kalktığımda ise sadece klavyenin ışığı yanıyordu neden olur bu ve bir zararı olur mu?
Geri