0-400 TL SSD önerisi

erennn

80+
Reaksiyon skoru
138
Bütçe
400
Selamlar, sistemimde 250 GB SSD ve 8 GB RAM var. Ben de RAM önemli olduğu için bir 8 GB RAM daha almak istiyordum fakat sistem 250 GB olduğu için 16 GB RAM isteyen oyun yükleyemiyorum. Bunun için SSD almaya karar verdim. Sizce kararım doğru mu yoksa RAM mi almalıyım? Eğer SSD al diyorsanız 400 TL'ye kadar bir SSD önerir misiniz?

Neye ihtiyacınız varsa ona önem verin. Çok ağır oyunlar oynamıyorsanız zaten 8 GB RAM yetecektir. Eğer M2 girişiniz varsa buna bakabilirsiniz:

250 gb ssd varsa bir tane daha ssd ye gerek yok hdd alın kesinlikle ram veya ssd almayın hdd en iyisi, çünkü sadece depolamaya ihtiyacınız var.
Buyrun 1 TB (1024 GB) Hdd : https://www.hepsiburada.com/seagate-barracuda-1tb-3-5-7200rpm-64mb-cache-sata-3-sabit-disk-st1000dm010-p-HBV000003FDEG?magaza=Harddisk Dünyası&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=CjwKCAjw9r-DBhBxEiwA9qYUpREWXBO33DFXpjIUfDDfO_2YGn2gactwavXRF0s8cJywAsyN92yOVRoCDqcQAvD_BwE
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeyi biraz daha kısmak isterseniz buda 500 gb https://www.n11.com/urun/seagate-ba...6GFOXUNcUKaPl4x0UyMFWHHpt_pdYOVxoC9ksQAvD_BwE
Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

50 TL daha çıkarak bunu alabilirsin. Gayet işini görebilecek bir ssd. https://www.n11.com/urun/patriot-48...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Neye ihtiyacınız varsa ona önem verin. Çok ağır oyunlar oynamıyorsanız zaten 8 GB RAM yetecektir. Eğer M2 girişiniz varsa buna bakabilirsiniz:
Teşekkürler.

kardeşim ssd önermenizin amacı ne adamın depolama harici bi işine yaramicak ve daha pahalı?

Ne gerek var ki? Alt tarafı 10 kat daha hızlı bir HDD'den. Arşiv gibi işlerle uğraşmayacak ise 500 GB depolamanın yeterli olacağını düşünüyorum.
adam depolama istiyorum diyor 10 kat hızlı çalışan bir depolamayla normal bir depolamanın arasında hiç bir fark yoktur çünkü sadece depolama için kullancak anladınmı 10 kat hızlı mevzusu windows daha hızlı çalışsın diye windows ssd ye kurulur. Ancak bu kardeşimişe sadece yer lazım olduğu için 1 milyon kat daha hızlı çalışsada hiç bir şey farketmez sadece para israfı. Biligli olun azcık

adam depolama istiyorum diyor 10 kat hızlı çalışan bir depolamayla normal bir depolamanın arasında hiç bir fark yoktur çünkü sadece depolama için kullancak anladınmı 10 kat hızlı mevzusu windows daha hızlı çalışsın diye windows ssd ye kurulur. Ancak bu kardeşimişe sadece yer lazım olduğu için 1 milyon kat daha hızlı çalışsada hiç bir şey farketmez sadece para israfı. Biligli olun azcık
Son cümleye kadar ciddi ciddi okumuştum. Sonrasında ise seni umursamam gerektiğini, ne dersem diyeyim yine kendini haklı göreceğini biliyorum. O yüzden "Engellenenler Listem"e hoş geldin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,602
Üyeler
189,116
Son üye
Idomtknoww
Geri