Arama sonuçları: *

1. G

5070ti laptop alacagim

eco mod isini gorur bende unide kullaniyorum ecoda
  2. G

5070ti laptop alacagim

performansindan fena memnunum fanlari cok sesli kutuphaneye gitmeye utaniyorum osjskshsao eco modda yine sessi ama oyun oynarken fan hep gurultulu olucak ona gore al benim icin dert degil birde ram yukseltmesi yapmak isteyebilirsin
  3. G

5070ti laptop alacagim

msi vector 16hx ai aldim 16gb ramli modeli
  4. G

MSI Vector Driver Sorunu

tum driverleri indirecek miyim
  5. G

MSI Vector Driver Sorunu

pcye sifirdan windows kurdum suanda windows update uzerinden guncellemeler disinda neler yapmam gerek hangi suruculeri indirmem gerek yazabilie misin
  6. G

Msi Vector 16 HX AI ses sorunu

Msi vector 16 hx ai 5070ti li laptop aldim 4gun once ve win11pro kurdum windows update uzeirnden tum guncellemeleri uaptim fakat laptopun sol hoparlorunden hafif cizirti ve mikrofonunda sorun var ses iletmiyor muhtemelwn driver eksik ama nereden nasil indirefegim uardimci olurmusunuz
  7. G

MSI Vector Driver Sorunu

merhaba msi vector 16hx ai 5070ti lı modelini aldim benim mikrofonda ve hoparlorde sorun var pcyi alali 4 gun falan oldu muhtemelwn driver eksik ama nereden nasil yukleyecegim biliyoe musunuz
  8. G

Öneri Laptop özet 2025 (Son güncelleme 24.09.2025)

merhabalar hocam daha once sizle iletisime gecmistim msi vector 16 hx aldim 5070ti lı suanda mikrofonunda ve sol hoparlorunde sorun yasiyorum mikrofonu dc de valoda falan ses iletmiyor hoparlorunde de cizirti var ozellikle solda. sizce servise mi gotureyjm yoksa ses suruculeri mi eksiktir bios...
  9. G

Msi vector 16 sizce nasıl ?

alali 4 gun oldu canavar gibi laptop sol hoparlorunden hafif cizirti duyuyorum ama arkadaslaeim ben duymuoyrum falan dedi belki ben kafada kuruyorumdur🤗 Laptopun performansi efsane
  10. G

5070ti laptop alacagim

msi vector 16 hx aldim laptopun sol hoparlorunden ufak bir cizirti aliyorum birkac kiside daha gordum bunu bir cozumu var mi servise mi yollayayim yardimci olur musun
  11. G

5070ti laptop alacagim

amerikada 5080li intel ultra 9 275hx laptop fiyatina burda 5070ti intel ultra 255hx satin alinmiyor gercegiyle yuzlestim tesekkurler
  12. G

5070ti laptop alacagim

hocam ram 16 olmasi uzuyor ya 32ye yukseltmek istwsemde 8x2 oldugundan 16gb ramden iki tane almam gerekicek falan yine masraf
  13. G

Öneri Laptop özet 2025 (Son güncelleme 24.09.2025)

@vada hocam benim foruma bakabilir misiniz rica etsem
  14. G

5070ti laptop alacagim

aklimda birkax model var gun gectikce pahalaniyor kasimda duser diye bekledim biraz ama daha indirim olacak mi beklemeli miyim bilemiyorum. [H3 id='MSI+Vector+16+HX+AI+A2XWHG-091XTR+Ultra+7+255HX+16+GB+1+TB+SSD+RTX5070TI+16+WUXGA+Gaming+Laptop+83kTl']MSI Vector 16 HX AI A2XWHG-091XTR Ultra 7...
Geri