MSI Vector Driver Sorunu

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
510
Merhaba, MSI VECTOR 16 HX AI A2XWHG
modeline sahibim windows kurulumu tamamladım, bazı driver’ları yükleyebildim ancak ses için, touchpad için ve daha fark etmediğim çoğu driver’ı yükleyemedim. Intel Driver assistant işe yaramıyor boş bir sayfa açıyor webde. MSI’ın kendi sitesinden modeli seçip tek tek driver’ları kurmak istediğimde cmd’de erişim engellendi spamlayıp kapanıyor. Bu driver’ları otomatik olarak yükleyebileceğim bir şey yok mu? Touchpad bile çalışmıyor.

Windowsupdate haleetmiyo mu

Merhaba, MSI VECTOR 16 HX AI A2XWHG
modeline sahibim windows kurulumu tamamladım, bazı driver’ları yükleyebildim ancak ses için, touchpad için ve daha fark etmediğim çoğu driver’ı yükleyemedim. Intel Driver assistant işe yaramıyor boş bir sayfa açıyor webde. MSI’ın kendi sitesinden modeli seçip tek tek driver’ları kurmak istediğimde cmd’de erişim engellendi spamlayıp kapanıyor. Bu driver’ları otomatik olarak yükleyebileceğim bir şey yok mu? Touchpad bile çalışmıyor.
cihazi tekrardan yeniden baslat ve update guncellemesini baslat o zaman zaten yukleniyor.

Böyle bir bölüm yok mu ?

1763551161567.webp

merhaba msi vector 16hx ai 5070ti lı modelini aldim benim mikrofonda ve hoparlorde sorun var pcyi alali 4 gun falan oldu muhtemelwn driver eksik ama nereden nasil yukleyecegim biliyoe musunuz
realtek in kendi sitesindeki driverı kurunca sorun çözülüyor
mikrofonu bilmiyorum muhtemelen o da çözülür

Windowsun yazılı olduğu flasha laptopın serisine göre msi’ın sitesinden indireceğiniz driverları klasör klasör ekleyip format ekranında daha windows kurulmadan önce sürücü ekle diyerek driverları yükleyebilirsiniz. Arkadaşın 5060lı katanasına öyle yapmıştım yoksa ssd bile görünmüyordu.

İlk baştan Windows update delileri yükleyip ayarlarından isteğe bağlı olanları yüklemen lazım.
Daha sonra sitedekileri indirip, intel driver support ile veya işlemcinin yazarak indirme sayfasındaki ilk sıradakini indir. Diğerkiler gereksiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,230
Üyeler
186,036
Son üye
backstart
Geri