Arama sonuçları: *

1. S

Steam Yaz İndirimleri oyun önerisi

Herkese merhaba iyi forumlar arkadaşlar ben açık dunya temalı akıp giden oyun bakıyordum Assassin's Creed: Origins İle Ghost of Tsushima gözüme bayağı ıyı geldı bir şekilde oynicam sizce hangisini oynamalıyım veya öneriniz varmıdır??
  2. S

Öneri OYUN ÖNERİSİ VE FİYATLAR

Herkese merhaba iyi forumlar arkadaşlar ben açık dunya temalı akıp giden oyun bakıyordum Assassin's Creed: Origins İle Ghost of Tsushima gözüme bayağı ıyı geldı bir şekilde oynicam sizce hangisini oynamalıyım veya öneriniz varmıdır??
  3. S

Ghost of Tsushima Oynanırmı

ben 2kda oynıcağım sararmı
  4. S

hangi oyun? 1759741971 hangi oyun arkadaşlar? veya önerdiğiniz başka oyun varmıdır
  5. S

Herkese merhaba iyi forumlar arkadaşlar ben açık dunya temalı akıp giden oyun bakıyordum Assassin's Creed: Origins İle Ghost of Tsushima gözüme bayağı ıyı geldı craklı bir şekilde oynicam sizce hangisini oynamalıyım veya öneriniz varmıdır??
  6. S

Kesin oynamam gerek oyun önerisi

[H3 id='Assassins+Creed+Odyssey+vs+Origins+hangs+sence']Assassin's Creed Odyssey vs Origins hangısı sence[/H3]
  7. S

Ghost Recon BreakPoint CD Key Sorunu

cd keyı ne yapacaksın?
  8. S

Kesin oynamam gerek oyun önerisi

Merhaba arkadaşlar bu zamana kadar GTA 5- RDR 2- Stalker- Watch Dogs- resedint evil 4- God of War- TLOU 1 ve 2- mortal combat serısı- Detroit- Days Gone- Alan Wake2- ve grafiği ve atmosferi en çok hoşuma gden ama sarmayan Cyberpunk 2077 oyunlarını oynadım sizce bundan sonra ne oynamalıyım...
  9. S

2. el parça toplama .

ekran kartını yukseltsen ıslamecın dusuk kalır ıslemcı alsan ekran kartı dusuk kalır 2k monıtor ıcınde en az 3060 ti lazım sana.
  10. S

25K bütçeyle laptop mu masaüstü mü?

3050 laptop la masaüstündeki 1660 performansı alırısın paran cop olur masaüstü al guzel bır sıstem arkana bakma.
  11. S

İnternet Altyapı Çözüm Önerisi

süperbox al bak yoluna.
  12. S

Ekran kartı anakarta oturmuyor

kasan kücüktür kanka anakarta nasıl oturmuyor??
  13. S

DAVA SONUCU NE OLUR ?

nasıl yanı?
  14. S

DAVA SONUCU NE OLUR ?

Merhaba arkadaşlar ben arkadaş kurbanı oldum arkadaşım ev taşığcanı ve ona yardım etmem ıcın benı cagırdı bende evden cıkıp aşağı ındım ve bız toplam 4 kısı olduk Mehmet bılal alper sahın sonra bılal ıle alper arabanın anahtarını almaya gıttıler bızde olay yerıne doğru sahın yanı ben ıle Mehmet...
Geri