İnternet Altyapı Çözüm Önerisi

Razzwil

80+
Reaksiyon skoru
61
Arkadaşlar Muğlada yaşıyorum ve yaşadığım bölgede internet alt yapısı yok çanak olarak kullandığım bir internet var ancak çok rezil asla online oyun oynatmıyor türktelekoma kaç kez başvurdum konuştum asla altyapı çekmiyorlar bir çözümü varmıdır bunu nasıl çözebilirim fikri olan varmı

superboxlar çok pahalı hocam ve limitsiz değil 2TB 2800TL 1000mbps internetler daha ucuz şaka gibi 300GB 1000tl 300GB da 3 günde eriyecek

Arkadaşlar Muğlada yaşıyorum ve yaşadığım bölgede internet alt yapısı yok çanak olarak kullandığım bir internet var ancak çok rezil asla online oyun oynatmıyor türktelekoma kaç kez başvurdum konuştum asla altyapı çekmiyorlar bir çözümü varmıdır bunu nasıl çözebilirim fikri olan varmı
Apartman da mı yaşıyorsun?

Türk Telekom'un Magnet'i, Vodafone'un Redbox'ı var ama GSM'den alınan internet her türlü pahalıya gelecektir.
türktelekom magnet superboxa göre dah ucuz ve sınırsı en azından fiyat göz önünde bulundurulunca en azından gerçekci bir seçenek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apartman da mı yaşıyorsun?
hayır 2 katlı müstakil nir bina

Hocam hangi firmanın çanak antenini kullanıyorsunuz?Bende aşırı hız düşüklüğü nedeniyle çanak antene geçmeyi düşünüyorum.

Hocam hangi firmanın çanak antenini kullanıyorsunuz?Bende aşırı hız düşüklüğü nedeniyle çanak antene geçmeyi düşünüyorum.
bölgesel bir firma bu bölgede değilseniz farklı bir firmadır ama şunu söyleyeyim hangi çanak olursa olsun rezil bir teknoloji ne vaat ederlerse etsinler asla düzgün şekilde olmaz pişmanlıktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,920
Üyeler
183,490
Son üye
Mertan
Geri