Arama sonuçları: *

• Users: pawx1
  • Order by date
  1. P

Çözüldü✓ Wraith Spirit of Aim Pro vs Wraith Ace Series Poron

Hangisini satın aldınız acaba senslerimiz neredeyse aynı benimde 800 0.32 ikisi arasında kaldım
  2. P

Darmoshark M3 Pro Max, M3S Max vs Mchose L7 Ultra,Mchose A7 Ultra

Arkadaşlar, hangi fareyi alacağıma karar veremedim. Darmoshark M3 Pro Max, M3S Max, Mchose L7 Ultra, Mchose A7 Ultra, modelleri arasında kaldım. Hepsinin özellikleri neredeyse aynı, sadece boyut farkları var. Bazen palm grip, bazen claw grip kullanıyorum, yani ikisini de tercih ediyorum. Elim 18...
  3. P

Darmoshark m3 pro max mouse alınır mı?

Tamamdır çok teşekkür ediyorum bende aynı mouse mousepad i alacağım mouse cidden fiyat performans en iyilerden birine benziyor.
  4. P

benim elimde yaklaşık 18-19 cm ozaman bana da uygun gelir scyrox a baktım fakat yaklaşık 600 tl fark var bende mousepad alacağım için max bütçe mouse da 2500 peki hiç sorun yaşadınmı tıklamama veya anlık donma gibi
  5. P

Öncelikle hayırlı olsun.Bir sorum var aynı mouse ve mousepad i bende almayı düşünüyorum sadece mousepad i speed yerine hybrid almayı düşünüyorum.Mouse ve mousepad den memnunmusun ben palm grip tutuyorum mouseyi m3 pro max uygunmudur hiç sıkıntı yaşadınmı fps oyunlarında bende fps ağırlıklı...
  6. P

Darmoshark M3S Max Nasıldır ?

Öncelikle merhabalar eğer mouse yi aldıysanız ve kullandıysanız tavsiye edermisiniz çünkü çok uzun zamandır wraith üzerinden mouse araştırıyorum ve 2000-3000 TL bandında çok fazla seçenek var ve kararsızım bir kişi bana bu mouse u önerdi ve özelliklerine bakılacak olursa PAW3950 sensör,MCU...
Geri