tamam hocam speed sizin için uygundur. Sepetiniz güzel alın geçin.Fps yeni bilgisayarla hikaye oyunlarınada başladım 900 dpi sens 0.38
tamam hocam speed sizin için uygundur. Sepetiniz güzel alın geçin.Fps yeni bilgisayarla hikaye oyunlarınada başladım 900 dpi sens 0.38
Teşekkürler hocamtamam hocam speed sizin için uygundur. Sepetiniz güzel alın geçin.
Rica ederim, şimdiden hayırlı olsun.Teşekkürler hocam
Hocam aldım teşekkürler memnun kalırım inşallah bu fiyat bandında çok iyi duruyor dongle ekranlı olması ayrı hoşuma gitti saolunRica ederim, şimdiden hayırlı olsun.
Hocam hayırlı uğurlu olsun, inşallah bir sıkıntı yaşamazsınız. Güle güle kullanınHocam aldım teşekkürler memnun kalırım inşallah bu fiyat bandında çok iyi duruyor dongle ekranlı olması ayrı hoşuma gitti saolun
Teşşekkürler incelemelere baktım tekrardan gayet olumluHocam hayırlı uğurlu olsun, inşallah bir sıkıntı yaşamazsınız. Güle güle kullanın
Çok memnumun mousedan mousepaddr çoj güzel ilk defs speed aldım memnunum 19 cm elim bende palm tutuyorum öneririm ama scyroxada bakabilirsinÖncelikle hayırlı olsun.Bir sorum var aynı mouse ve mousepad i bende almayı düşünüyorum sadece mousepad i speed yerine hybrid almayı düşünüyorum.Mouse ve mousepad den memnunmusun ben palm grip tutuyorum mouseyi m3 pro max uygunmudur hiç sıkıntı yaşadınmı fps oyunlarında bende fps ağırlıklı oynuyorum cevaplarsan çok sevinirim alıcam bende çünkü
benim elimde yaklaşık 18-19 cm ozaman bana da uygun gelir scyrox a baktım fakat yaklaşık 600 tl fark var bende mousepad alacağım için max bütçe mouse da 2500 peki hiç sorun yaşadınmı tıklamama veya anlık donma gibiÇok memnumun mousedan mousepaddr çoj güzel ilk defs speed aldım memnunum 19 cm elim bende palm tutuyorum öneririm ama scyroxada bakabilirsin
Hayır gayet güzel 8 kda kullanıyorumbenim elimde yaklaşık 18-19 cm ozaman bana da uygun gelir scyrox a baktım fakat yaklaşık 600 tl fark var bende mousepad alacağım için max bütçe mouse da 2500 peki hiç sorun yaşadınmı tıklamama veya anlık donma gibi