Arama sonuçları: *

1. kenzx1

1500€'ya kadar sistem tavsiyesi

Beyaz yakalılar 2500~> alıyor ama
  2. kenzx1

maalesef öyle çok uygun burası TR’ye göre değil 1800 euro asgari ücret
  3. kenzx1

https://be.pcpartpicker.com/list/hpmC8Q en son böyle bir liste oldu o zaman ekran kartıyla birlikte.
  4. kenzx1

belçikadayım hocam 1735836417 4070 super çok gereksiz pahalı geliyor ama amdye yönelebilirim.
  5. kenzx1

Arkadaşlar merhaba ben yurtdışında çalışıyorum, kendime yeni bir pc toplamak istiyorum boş zamanlarımda oynamak için böyle bir pc dizdim ama önerilerede açığım çok teşekkür ederim şimdiden. Not: Intel arc sitede fiyatı çıkmasada 300 euro civarı https://be.pcpartpicker.com/list/
  6. kenzx1

Aida64 Stress testinde cpu'nun çok ısınması

size teamwiewer versem bana yardımcı olabilir misiniz ?
  7. kenzx1

ben biosu çok kurcaladım yanlış bir şeyler yapmış olmam olası :D bios reset çekeceğim ve core performans boosterı disable yapmamı söylediler overclooğu yapan oymuş sanırım. 1593687379 inanın herkes başka bir şey söylüyor benimde kafam allak bullak oldu..
  8. kenzx1

UV nasıl yapabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz acaba ? anakartlarımız aynı ama ben pek anlamıyorum teknik işlerinden..
  9. kenzx1

stok macunu vardı pompada onunla o değerleri aldım şuan xigmatekin macununu sürdüm tekrar taktım pompayı stresse sokunca 75 ila 81 derece arası aldım,voltajım 1.45 herkes 1.35'e düşürmemi söylüyor çünkü anakartım otomatik overclook yapmış sanırım..
  10. kenzx1

macunu yeniledim 75-81 derece arası oldu,vatandaki arkadaş senin voltajın çok yüksek overclook modunu acmıs anakartın stresse sokunca o sıcaklıklar normal dedi voltajını düşürmemi söyledi..
  11. kenzx1

yarın termal macunu yenileyip tekrar geri bildirim yapıcam.
  12. kenzx1

under volt yapmasam sorun olur mu ? 1593625521 benim o değerli görmem normal mi yani ?
  13. kenzx1

işlemci türünüz nedir ? 1593624673 usta 1.500 milyar verdim bu soğutucuya vatandaki arkadaş bunu al bu ısındırmaz dedi bu adamlar bunu bilmiyor mu ya
  14. kenzx1

arkadaşlar bilgisayarımı yeni topladım amd 9 3900x var sıvı soğutucum thermaltake 240mm 3.0 rgb cooler stresse sokunca 86 87 85 derecede geziyor normal mi ? Güncelleme : yeni macunla 75 ila 81 derece arasına düştü
  15. kenzx1

8+4 Pin Anakart Kablolama Sorunu

o halde öyle yapayım başka çözümüm yok uzatma kabloları sanırım yanabiliyormuş.
  16. kenzx1

anakartı söküp anakartın arkasından versem kabloyu kablo zarar görür mü acaba ?
  17. kenzx1

Arkadaşlar kablolama sorunu yaşıyorum 8 pinlik CPU kabloyu yetiştirebildim ama 4 pinlik kablonun boyu yetişmiyor, bu işlerden hiç anlamıyorum nasıl çözebilirim? PSU: Corsair RM750X MB: ASUS ROG STRIX X570-F
  18. kenzx1

Sıvı soğutucu önerisi

Asus Rog Helios kasa modelim bütçem ise 1000-2000 lira arası.
  19. kenzx1

Sıvı soğutucu önerisi

AMD Ryzen 9 3900X işlemcim var, Corsair H115I RGB Platinum soğutucu almayı düşünüyorum acaba yeterli olur mu? https://www.vatanbilgisayar.com/corsair-hydro-serisi-h115i-platinum-rgb-led-sivi-sogutma-sistemi.html#genel-bakis
  20. kenzx1

Depopark güvenilir mi ?

alış veriş yaptınız mı acaba ? kendi siteleri üzerinden alacağım.
Top Bottom