Arama sonuçları: *

1. B

Ekran kartının absürt sıcaklığı

ekran kartının sıcaklığı 60 derece gözükmesine rağmen elimi üstünde 3 sn tutamıyorum yanıyo resmen nedeni nedir veya böyle olması normal mi?
  2. B

Çözüldü✓ Yeni bilgisayar bileşenlerimi sormak istiyorum

evet evet bende bu mantıkla üstüne biraz daha koyup b serisi alıcam 👍
  3. B

ekran kartından bahsediyodum bende yanlış yazmışım ama bakıcam 2. el sitelere tabi inşallah bulabilirim ve anakartıda b serisi aliyim bencede fiyat farkını görmezden geliyim çok daha iyi olur
  4. B

anladım.. sipariş vermiştim o zaman iade eder dediğniz modellerden alırım. teşekürler 1759613152 rami dediğniz gibi alıcam hocam teşekkür ederim ama 2. el anakart bulabileceğimi zannetmiyorum ve r5 7500f işlemcim a serisi bi anakrta uyar mı? çokta yüksek bi işlemci degil zaten
  5. B

evet o niye öyle oldu bilmiyorum neyse sorun ne yani biraz açar mısın ilk defa pc topluyorumda 1759612018 cididi misin? geçtiğimiz cuma gecesi indirmlerinden aldım ikisinide çok bakma fırsatım olmamıstı
  6. B

16 gb bütçemi aşıyor hocam ama 8gb gayet yeterli gibi gözüküyo bazı araştırmalarımdan sonra 1759611215 ekran kartı ve ram kaldı yani farklı öneriniz varsa seve seve alırım 1759611297 1759611360 sorun ne hocam açıklar mısın ilk defe pc topluyorum
  7. B

işlemci: r5 7500f 6 çekirdek ekran kartı: rtx 4060ti 8gb ssd: kingston 1tb anakart: colorful H610M-E soğutucu: segotep lumos kule tipi soğutucu ram: lexar rhor rgb 2×16 gb monitör: msi 23.8 inç 200 hz freesync
Geri