Ekran kartını 8 GB yerine 16gb olan modeli alırsanız daha iyi olurdu ama aldıysanız hayırlı
lga anakartta am5 ıslemcı ?işlemci: r5 7500f 6 çekirdek
ekran kartı: rtx 4060ti 8gb
ssd: kingston 1tb
anakart: colorful H610M-E
soğutucu: segotep lumos kule tipi soğutucu
ram: lexar rhor rgb 2×16 gb
monitör: msi 23.8 inç 200 hz freesync
16 gb bütçemi aşıyor hocam ama 8gb gayet yeterli gibi gözüküyo bazı araştırmalarımdan sonraEkran kartını 8 GB yerine 16gb olan modeli alırsanız daha iyi olurdu ama aldıysanız hayırlı olsun
ekran kartı ve ram kaldı yani farklı öneriniz varsa seve seve alırımAldıysanız bu saatten sonra denilecek tek şey;
- Hayırlı olsun.
lga anakartta am5 ıslemc
lga anakartta am5 ıslemcı
sorun ne hocam açıklar mısın ilk defe pc topluyorumlga anakartta am5 ıslemcı ?![]()
yazdıkların gozukmuyor haberın olsun16 gb bütçemi aşıyor hocam ama 8gb gayet yeterli gibi gözüküyo bazı araştırmalarımdan sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekran kartı ve ram kaldı yani farklı öneriniz varsa seve seve alırım
anakart intelişlemci: r5 7500f 6 çekirdek
ekran kartı: rtx 4060ti 8gb
ssd: kingston 1tb
anakart: colorful H610M-E
soğutucu: segotep lumos kule tipi soğutucu
ram: lexar rhor rgb 2×16 gb
monitör: msi 23.8 inç 200 hz freesync
evet o niye öyle oldu bilmiyorum neyse sorun ne yani biraz açar mısın ilk defa pc topluyorumdayazdıkların gozukmuyor haberın olsun
cididi misin? geçtiğimiz cuma gecesi indirmlerinden aldım ikisinide çok bakma fırsatım olmamıstıanakart intel
işlemcin amd
uyumsuzluk var çalışmaz böyle.
h610 lga soketlı bır anakart yanı ıntel ıslemcı alabılırsen o anakartta kullanbılırsın sen 7500f alacagım dıyorsun ya da almıssın bılmıyorum ıslemcıyle o anakartı kullanmazasın cunku 7500f am5 soketlı bır ıslemcı ve sende am5 soketlı bır anakart alman lazım ısa a620 b650 gıbı modellere bakmalısınevet o niye öyle oldu bilmiyorum neyse sorun ne yani biraz açar mısın ilk defa pc topluyorumda
Anakart olarak16 gb bütçemi aşıyor hocam ama 8gb gayet yeterli gibi gözüküyo bazı araştırmalarımdan sonra
ekran kartı ve ram kaldı yani farklı öneriniz varsa seve seve alırım
anladım.. sipariş vermiştim o zaman iade eder dediğniz modellerden alırım. teşekürlerh610 lga soketlı bır anakart yanı ıntel ıslemcı alabılırsen o anakartta kullanbılırsın sen 7500f alacagım dıyorsun ya da almıssın bılmıyorum ıslemcıyle o anakartı kullanmazasın cunku 7500f am5 soketlı bır ıslemcı ve sende am5 soketlı bır anakart alman lazım ısa a620 b650 gıbı modellere bakmalısın
rami dediğniz gibi alıcam hocam teşekkür ederim ama 2. el anakart bulabileceğimi zannetmiyorum ve r5 7500f işlemcim a serisi bi anakrta uyar mı? çokta yüksek bi işlemci degil zatenAnakart olarak
B650M-R alabilirsin uzun yıllar sorunsuz kullanırsın
Ram xpg 32 GB 6000Mhz Cl30
Ekran kartını kesinlikle gider VRAM düşünüp 2.elden çözerdim. Sıfır 4060ti 8GB için 15 vs vermezdim. Pazarlıkla 6800XT/7700XT/7800XT yok Nvidia dersen 4070 kovalardım. En azından Forza Tomb Raider veya gelecek GTA VI gibi oyunlarda sorun yaşamazdım![]()
XPG ADATA AX5U6000C3016G-DCLARBK 32GB (2x16) 6000MHz DDR5 LANCER RGB BLACK PC Bellek - Fiyatı, Yorumları
XPG ADATA AX5U6000C3016G-DCLARBK 32GB (2x16) 6000MHz DDR5 LANCER RGB BLACK PC Bellek yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl