Çözüldü✓ Yeni bilgisayar bileşenlerimi sormak istiyorum

anladım.. sipariş vermiştim o zaman iade eder dediğniz modellerden alırım. teşekürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rami dediğniz gibi alıcam hocam teşekkür ederim ama 2. el anakart bulabileceğimi zannetmiyorum ve r5 7500f işlemcim a serisi bi anakrta uyar mı? çokta yüksek bi işlemci degil zaten
Anakart 2.el değil ekran kartı hocam. Anakart olarak tabii ki A620 çip setinde bir şey alabilirsiniz. Benim önerdiğim model ile arasında 1000-1500 lira fark olur ama en azından mofset bir soğutucusu olur. Daha serin çalışır. İki tane nvme SSD girişi olur.

Anakart 2.el değil ekran kartı hocam. Anakart olarak tabii ki A620 çip setinde bir şey alabilirsiniz. Benim önerdiğim model ile arasında 1000-1500 lira fark olur ama en azından mofset bir soğutucusu olur. Daha serin çalışır. İki tane nvme SSD girekran kartında

Anakart 2.el değil ekran kartı hocam. Anakart olarak tabii ki A620 çip setinde bir şey alabilirsiniz. Benim önerdiğim model ile arasında 1000-1500 lira fark olur ama en azından mofset bir soğutucusu olur. Daha serin çalışır. İki tane nvme SSD girişi olur.
ekran kartından bahsediyodum bende yanlış yazmışım ama bakıcam 2. el sitelere tabi inşallah bulabilirim ve anakartıda b serisi aliyim bencede fiyat farkını görmezden geliyim çok daha iyi olur

anladım.. sipariş vermiştim o zaman iade eder dediğniz modellerden alırım. teşekürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rami dediğniz gibi alıcam hocam teşekkür ederim ama 2. el anakart bulabileceğimi zannetmiyorum ve r5 7500f işlemcim a serisi bi anakrta uyar mı? çokta yüksek bi işlemci degil zaten
b serisi daha makuldür overclock yapmasan dahi verim açısından. ama a serisinde çalışır mı , çalışır.

Geri