Neler Yeni

RTX 4060 Ryzen 5 7600 Darboğaz yapar mı

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,199
İsim
1
isterseniz fotoğraf atayım bana söyleyebilirsiniz kasayı seçecek daha hangisini isterse artık, ben fiyatı ayarlayamadım ama 34k falan tutuyor + monitör alacak o yüzden 37k gözüküyor daha ucuza gelebilirse ne güzel
bi atın

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir Han
1737140045471.png

Sistemi böyle yaptık ekran kartını başka model seçersem 500Tl daha inebilir ama asus seçtim şuanlık

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,199
İsim
1
Alıntıyı görüntüle
Sistemi böyle yaptık ekran kartını başka model seçersem 500Tl daha inebilir ama asus seçtim şuanlık
tahmin ettiğim gibi fiyatlar kazık ve kasa psu berbat başka sitelerden alın parçaları
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasa bunu alın

16gb rame o kadar vermek yerine 1000tl daha koyun 32 alın

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir Han
tahmin ettiğim gibi fiyatlar kazık ve kasa psu berbat başka sitelerden alın parçaları

kasa bunu alın
Hocam kasayı öylesine seçmiştim fiyatlar kazıkta olsa itopyada da farklı değil başka siteden de alacağını düşünmüyorum artık bu kadarla geçinicez bana kalsa parçaları alır kendim birleştiririm ama bunda öyle bi şansım yok maalesef

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,199
İsim
1
Hocam kasayı öylesine seçmiştim fiyatlar kazıkta olsa itopyada da farklı değil başka siteden de alacağını düşünmüyorum artık bu kadarla geçinicez bana kalsa parçaları alır kendim birleştiririm ama bunda öyle bi şansım yok maalesef
hocam arkadaşınız mı babanız mı yani biz milletin babasını ikna edemeyiz internetten alışverişe siz arkadaşınızı edemiyosunuz yani

monitörde kötü

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir Han
hocam arkadaşınız mı babanız mı yani biz milletin babasını ikna edemeyiz internetten alışverişe siz arkadaşınızı edemiyosunuz yani
Başkasından tavsiye alınca böyle oluyor hocam beni dinlemiyor yapacak bir şeyim yok bir tanıdığı var onu dinliyor, dediğiniz kasa modeli incehesapta yok, attığınız siteden alsada birleştirebileceğini düşünmüyorum o yüzden sanırım bunu seçeceğim
1737140522841.png

Başkasından tavsiye alınca böyle oluyor hocam beni dinlemiyor yapacak bir şeyim yok bir tanıdığı var onu dinliyor, dediğiniz kasa modeli incehesapta yok, attığınız siteden alsada birleştirebileceğini düşünmüyorum o yüzden sanırım bunu seçeceğim
1737140522841.png
32GB ram ileride upgradeler diye düşünüyorum

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,199
İsim
1
Başkasından tavsiye alınca böyle oluyor hocam beni dinlemiyor yapacak bir şeyim yok bir tanıdığı var onu dinliyor, dediğiniz kasa modeli incehesapta yok, attığınız siteden alsada birleştirebileceğini düşünmüyorum o yüzden sanırım bunu seçeceğim Alıntıyı görüntüle

32GB ram ileride upgradeler diye düşünüyorum
arkadaşınız sizi dinlemiyorsa sizde bırakın hocam kazıklanmaya meraklı duruyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir Han
arkadaşınız sizi dinlemiyorsa sizde bırakın hocam kazıklanmaya meraklı duruyor
kazıklanabilir hocam yardım et dedi ediyorum işte akıl veriyorum dinlemezse onun suçu çokta uğraşmak istemiyorum

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,199
İsim
1
gitsin şunlara falan baksın bari

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular