Neler Yeni

RTX 4060 Ryzen 5 7600 Darboğaz yapar mı

isterseniz fotoğraf atayım bana söyleyebilirsiniz kasayı seçecek daha hangisini isterse artık, ben fiyatı ayarlayamadım ama 34k falan tutuyor + monitör alacak o yüzden 37k gözüküyor daha ucuza gelebilirse ne güzel
bi atın

1737140045471.png

Sistemi böyle yaptık ekran kartını başka model seçersem 500Tl daha inebilir ama asus seçtim şuanlık

Alıntıyı görüntüle
Sistemi böyle yaptık ekran kartını başka model seçersem 500Tl daha inebilir ama asus seçtim şuanlık
tahmin ettiğim gibi fiyatlar kazık ve kasa psu berbat başka sitelerden alın parçaları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasa bunu alın

16gb rame o kadar vermek yerine 1000tl daha koyun 32 alın

tahmin ettiğim gibi fiyatlar kazık ve kasa psu berbat başka sitelerden alın parçaları

kasa bunu alın
Hocam kasayı öylesine seçmiştim fiyatlar kazıkta olsa itopyada da farklı değil başka siteden de alacağını düşünmüyorum artık bu kadarla geçinicez bana kalsa parçaları alır kendim birleştiririm ama bunda öyle bi şansım yok maalesef

Hocam kasayı öylesine seçmiştim fiyatlar kazıkta olsa itopyada da farklı değil başka siteden de alacağını düşünmüyorum artık bu kadarla geçinicez bana kalsa parçaları alır kendim birleştiririm ama bunda öyle bi şansım yok maalesef
hocam arkadaşınız mı babanız mı yani biz milletin babasını ikna edemeyiz internetten alışverişe siz arkadaşınızı edemiyosunuz yani

monitörde kötü

hocam arkadaşınız mı babanız mı yani biz milletin babasını ikna edemeyiz internetten alışverişe siz arkadaşınızı edemiyosunuz yani
Başkasından tavsiye alınca böyle oluyor hocam beni dinlemiyor yapacak bir şeyim yok bir tanıdığı var onu dinliyor, dediğiniz kasa modeli incehesapta yok, attığınız siteden alsada birleştirebileceğini düşünmüyorum o yüzden sanırım bunu seçeceğim
1737140522841.png

Başkasından tavsiye alınca böyle oluyor hocam beni dinlemiyor yapacak bir şeyim yok bir tanıdığı var onu dinliyor, dediğiniz kasa modeli incehesapta yok, attığınız siteden alsada birleştirebileceğini düşünmüyorum o yüzden sanırım bunu seçeceğim
1737140522841.png
32GB ram ileride upgradeler diye düşünüyorum

Başkasından tavsiye alınca böyle oluyor hocam beni dinlemiyor yapacak bir şeyim yok bir tanıdığı var onu dinliyor, dediğiniz kasa modeli incehesapta yok, attığınız siteden alsada birleştirebileceğini düşünmüyorum o yüzden sanırım bunu seçeceğim Alıntıyı görüntüle

32GB ram ileride upgradeler diye düşünüyorum
arkadaşınız sizi dinlemiyorsa sizde bırakın hocam kazıklanmaya meraklı duruyor

gitsin şunlara falan baksın bari

Geri