Hocam o zaman vdsl destekli bir modem alabilirsiniz. 35 mbps için fahiş fiyatlara xx sitesinden marka modem almanıza gerek yok tt nin kendi mağazasından...
Hocam bildiğim kadarıyla rastgele bir modem alıp takamıyosunuz. Modemlerin özellikleri var araştırıp almanızı taviseye ederim. İnternetiniz yüksek ihtimalle...
Hocam wifi kullancam diyosan modemi taşıma çok kablo karışıklığı olur ev içinde. Şuan ismini hatırlamıyorum ama prize takıp ağa bağlayınca internet gücünü...
Merhaba yaklaşık 4-5 aydır kullandığım artics nova 3p kulaklığımda 2-3 gündür cızırtı geliyor. İlk olarak valorant a girdiğimde farkettim ince bi kısık ama...
Hocam ben iki kulaklığıda test ettim de aldım ses kalitesi mikrofon duruş ve marka kalitesi diye bunu tercih ettim ve dönüştürücü sayesinde sorunum kalmadı...
Hocam dun eve geldim. Kulakligi yeni adaptorle denedim eskisinden daha iyi o patlama sesini sadece bi kez duydum o kadar. Kullanildikca devam eder mi? yine...
Hocam sosyal medya hesabi ismi vermek site de yasak diye biliyorum deilse verebilirim. Marka olarak mcdodo tercih ettim. https://app.hb.biz/5laYORRhkqVQ...
Aleykümselam kanka. Bende hala ayniydi daha sonra surekli port degistirdim en stabil olanda hic cikarmadan 1 hafta kullaninca patlamalar azaliyo aldigim...