Yeni Ev İçin İnternet Sağlayıcısı Önerisi

AEGON

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,027
Hayırlı günler arkadaşlar. Yakın zamanda ev değiştireceğim uzun süredir süperonline fiber altyapı kullanıyorum yeni geçeceğim evde de süperonline fiber altyapısı mevcut aynı zamanda türksat fiber alt yapısıda mevcut 1000 mbps 789 tl gibi bir fiyata veriyolar süperonline alırsamda yeni abonelik alıcam oda 900 1000 tl gibi bir ücret sanırım 1000 mbps si. Bu durumda hangisini tercih etmek mantıklı sizce ?

türknet güzel hız veriyo kral ama teknis sertvisi 1 2 haftada geliyo zorlsan bile

Hayırlı günler arkadaşlar. Yakın zamanda ev değiştireceğim uzun süredir süperonline fiber altyapı kullanıyorum yeni geçeceğim evde de süperonline fiber altyapısı mevcut aynı zamanda türksat fiber alt yapısıda mevcut 1000 mbps 789 tl gibi bir fiyata veriyolar süperonline alırsamda yeni abonelik alıcam oda 900 1000 tl gibi bir ücret sanırım 1000 mbps si. Bu durumda hangisini tercih etmek mantıklı sizce ?
Türksat fiber kullan ben kullanıyorum memnunum

superonline al çünkğ 789tl oldupğunna bakma türksatın 50 uplaud veriyo işkence gibi
Hocam evinizde turkcell altyapısı var ise turkcell öneririm.
Turkcell önermem
Sansüronline kullanıyorum. 2-3 hafta önce her şeye sansür atmaya başladı. Bir sürü şey denedim modemin dns değiştirme(izin vermiyorlarmış),bir sürü vpn/dns adresi. En son goodbyedpi açıp warp'tan sadece dns değiştirince düzeldi.

Türksat kaç veriyor, inan ki çok memnunum istediğim şeye giriyom

Bizde türksat altyapısı var hiç o tür şeylerle uğraşmıyorum Allah'a şükür

1000 megabit çöptell mi 200 megabit türksat mı türksat abi, reisim acayip memnunum modemi de ayrı bir güzel, wifi 6 modem var benim için yeterli (şu anda wifi 4 modem veren şirketler var)

TT ve çöpcell izin vermiyor modemden dns değiştirme. Vodafone da belki öyledir. Split tunnel falan da denedim çalışmadı, çok da uğraştırıcıydı. Direkt goodbyedpi indir warp'ı tamamen silip son sürümü indir sonra. Goodbyedpi aç sonra warp'ı açıp bu ayarda kullanıyorum sorun olmuyor.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

düzgün altyapı sadece çöpcell var

50 uplaoud almıonmu knk işkence değilmi be forza 4 bende 10 dk da inio sende 2 3 4 kaç saat kknk
100 megabit internetimiz var çok memnunum istediğim her şeye girebiliyorum

Turkcell önermem

100 megabit internetimiz var çok memnunum istediğim her şeye girebiliyorum
o yüzden benim gibi turknet gelin hayadın dadına varın türknette dns değiştirme çok kolay bizim ki öyle mesela

türksat de kral 1000 e 50 veriyo önemli olan ztrn uplaud

o yüzden benim gibi turkente gelin hayadın dadına varın

tt de kral 1000 e 50 veriyo önemli olan ztrn uplaud
Upload daha önemli? Saçmalık
Oyun indirirken upload mı önemli yanı?

o yüzden benim gibi turknet gelin hayadın dadına varın türknette dns değiştirme çok kolay bizim ki öyle mesela

türksat de kral 1000 e 50 veriyo önemli olan ztrn uplaud
Upload dediğin şey internete bişiy yüklemek
Download ise internetten bişiy indirmek
Şimdi bir daha söyle upload mı daha önemli download mı daha önemli

Upload daha önemli? Saçmalık
Oyun indirirken upload mı önemli yanı?

Upload dediğin şey internete bişiy yüklemek
Download ise internetten bişiy indirmek
Şimdi bir daha söyle upload mı daha önemli download mı daha önemli
dedim ztn knk haklısın pardon karıştırdım