3m1n isimli üyenin son içerikleri

1. 3

Modem Değişikliği Hakkında Bilgi Lazim

Hocam o zaman vdsl destekli bir modem alabilirsiniz. 35 mbps için fahiş fiyatlara xx sitesinden marka modem almanıza gerek yok tt nin kendi mağazasından alabilirsiniz. Ama zaten fiber takılınca interneti değiştircem diyosanız boşuna para vermeyin derim o zaman başvuru yapınca fibere göre modem...
  2. 3

Modem Değişikliği Hakkında Bilgi Lazim

Hocam bildiğim kadarıyla rastgele bir modem alıp takamıyosunuz. Modemlerin özellikleri var araştırıp almanızı taviseye ederim. İnternetiniz yüksek ihtimalle vdsl dir tahminimce bizimkide 35 mbps vdsl ama farklı olabilir ona bakıp araştırıp alın. En doğrusu da eğer araştırmada aklınız karışıyosa...
  3. 3

Modem Taşımalı Mıyım

Hocam wifi kullancam diyosan modemi taşıma çok kablo karışıklığı olur ev içinde. Şuan ismini hatırlamıyorum ama prize takıp ağa bağlayınca internet gücünü diğer odalara veya bulunduğu odaya bölgeye sanki modemin yanındaymış gibi hız ve veri verir. Ama en güvenlisi en kalitelisi sıkıntısızı...
  4. 3

Yeni Ev İçin İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Hocam evinizde turkcell altyapısı var ise turkcell öneririm.
  5. 3

Artics Nova 3p Cızırtı Geliyor

Merhaba yaklaşık 4-5 aydır kullandığım artics nova 3p kulaklığımda 2-3 gündür cızırtı geliyor. İlk olarak valorant a girdiğimde farkettim ince bi kısık ama rahatsız eden bir cızırtı vardı oyundan kaynaklı diye geçtim. Daha sonra dizi izlerken özellikle sonra spotify oyun oynarken ve youtube gibi...
  6. 3

Steelseries Arctis Nova 3p Sesde Patlamalar Oluyor

Hocam ben iki kulaklığıda test ettim de aldım ses kalitesi mikrofon duruş ve marka kalitesi diye bunu tercih ettim ve dönüştürücü sayesinde sorunum kalmadı. Hyperx cloud 3 de mantıksız deil hocam hayırlı olsun.
  7. 3

Hocam dun eve geldim. Kulakligi yeni adaptorle denedim eskisinden daha iyi o patlama sesini sadece bi kez duydum o kadar. Kullanildikca devam eder mi? yine aynimi olur bilmiyorum. Eskisinden daha iyi suan.
  8. 3

Hocam sosyal medya hesabi ismi vermek site de yasak diye biliyorum deilse verebilirim. Marka olarak mcdodo tercih ettim. https://app.hb.biz/5laYORRhkqVQ linkde bu hocam
  9. 3

Aleykümselam kanka. Bende hala ayniydi daha sonra surekli port degistirdim en stabil olanda hic cikarmadan 1 hafta kullaninca patlamalar azaliyo aldigim yere garanti servisine götürdüm orda olmadi bu patlamalar. Pc portlariylada alakali bi durum olabilir. Eger donusturucu kullaniyosan su farka...
  10. 3

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1-2 hafta önce Razer Barracuda X'i iade edip İtopya üzerinden bir SteelSeries Arctis Nova 3P aldım. Gayet güzel rahat kaliteli bir kulaklık. İlk başlarda bu sorun yok du ama son 3 gündür özellikle müzik dinlerken baloncuk patlama sesi gibi ses de patlamalar oluyor...
  11. 3

Corsair Void RGB Elite Wireless Alınır mı?

Tesekkurler aldim kulaklığı zaten. Saol abi
  12. 3

Saol abi yengeyle sana iyi oyunlar :D Razer aldim bu arada.
  13. 3

Galiba razer alıcam gibi :D Ölüses dediğim kendi sesimiz dışındaki ssesleri alması mikrofona vermesi örnek mikrofondan uzak olmana rağmen senin sesini vermesi masaya vurduğunda odada veya dışardaki sesleri mikrofonun algılaması.
  14. 3

Ölüsesleri mikrofon aliyormu
  15. 3

Maksimum butce 4000TL
Geri