Galiba razer alıcam gibi :D Ölüses dediğim kendi sesimiz dışındaki ssesleri alması mikrofona vermesi örnek mikrofondan uzak olmana rağmen senin sesini vermesi masaya vurduğunda odada veya dışardaki sesleri mikrofonun algılaması.
Hocam bi arkadas var tüm ölü sesleri iletiyo bende simdi sordum n9 ultraymis kulakligi. Pedleri acisindan ben deri olmasinida istemiyorum biraz fazla terleyen biriyim ve suanki kulaklik deri cok fazla yakiyor
Arkadaslar merhaba uzun zamandır kullanmış oldugum kablolu ve kırık kulaklığımdan sonra kablosuz bir kulaklığa geçmeyi düşünüyorum. Oncelik olarak konforuna dikkat ettim ve karsima corsair in bu kulakligi cikti. Ses kalitesi konforu ve ozellikle mikrofonunun iyi olmasini istiyorum. Sizce 4000TL...
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık aktif olarak 9 aydır Razer Kraken X Lite Gaming kulaklık kullanıyorum ve 1 hafta öncesinde kronik olan kafa bandı kırılma sorununu yaşadım. Bildiğim kadarıyla kronik bir sorun. Kulaklığı garantiye gönderdim ama kabul etmediler yaklaşık 1500TL gibi değişim fiyatı...
Haklısınız hocam aslında intel 2-3 yıla bir soket değiştirirken amd sabit ve uzun vadeli davranıyor performansda da düşüş olmuyor. Eski parçaları satıp bir ihtimal amd ye geçiş yapabilirim
Merhaba şu an Intel i5-13400F işlmeci ile MSI Pro H610M-E DDR4 3200MHz anakartını kullanıyorum ve sistemi DDR5 yapmak istiyorum. Anakart konusunda bayağı kararsız kaldım. Çünkü bazı anakartlar 5600MHz bazıları 6000MHz. Bir de i7 işlemci destekler mi desteklemezmi şüphesi bırakıyor çünkü ileride...
Arkadaşlar merhaba 8 aydır kullandığım MSI VENTUS 2X OC RTX 4060 ekran kartım var. MSI'in geliştirdiği MSI CENTER adlı uygulamayı yükledim ama pc de deli gibi değer artışları oldu sıcaklıklar boşta dururken artan kullanım ve mhz artışları pc durup dururken yanıyo oyunda performans artısı yok ...
Hocam s23fe den vazgeçtim ısınma olucak o kadar ama bu sıcak da hayli hayli isinir ve kamera konusunda s24fe bana daha iyi gibi geldi hem ömür olarakda daha uzun