AlperenKendirli
80+
- Reaksiyon skoru
- 62
hocam sorun şu an tam olarak masaüstünde imleci oynatırken imlecin bir anda diğer tarafa geçmesi yani geçişin olmaması ışınlanıyor gibi diyebilirim bu tamam aşırı sorun olarak görmeyebilirim ama oyunlarda fps drop yaşıyorum anlık düşüşler stabilite yok denediğim oyunlarSorun net bir şekilde nedir?
Genel masaüstü ve web kullanımında donma kasma oluyor mu?
Kaç oyunda test ettin?
Sorun net bir şekilde nedir?
Kaç oyunda test ettin?
işletim sistemi olarakta win 10 kullanıyorumSorun net bir şekilde nedir?
Kaç oyunda test ettin?
Böyle bir sorunun kaynağını nokta atışı tespit etmek çok zor ama yapacağın belli başlı şeyler var. Ben aşağı adım adım yazacağım dilersen test edersin. Ama seninle paylaşacağım tavsiyelerde tek tek şunu bunu yap demeyeceğim onları araştırmak senin işin.hocam sorun şu an tam olarak masaüstünde imleci oynatırken imlecin bir anda diğer tarafa geçmesi yani geçişin olmaması ışınlanıyor gibi diyebilirim bu tamam aşırı sorun olarak görmeyebilirim ama oyunlarda fps drop yaşıyorum anlık düşüşler stabilite yok denediğim oyunlar
Elden ring
The Outlast Trials
Death Stranding
rekabetçi oyunları geçiyorum hikayeli oyunlarda daha belirgin olduğu için
buralarda Elden ringte mesela stabil 60 fps almam gerekirken 50 lere kadar düşüyor outlastta da sistemi benden daha düşük arkadaşım benden daha yüksek fps alıyor ve sabit alıyor bu durumdan baya rahatsızım