Arama sonuçları: *

1. forcebladeoci

RTX 5070 Ti vs RX 9070 XT - DLSS 4 vs FSR 4 Performans Karşılaştırması

Açıkçası 5070 Ti da dlss açmam, nvidia geriye dönük yenilik yapmakta başarısız bir şirket olduğu için açıkçası 5070Ti a dlss gerekeceği zaman o günün dlss'i ya da adı her ne olduysa artık 5070Ti da olmayacak ve bugünün dlss teknolojisi oyunlarda hala desteklenecek mi bilinmiyor. Bu şekilde...
  2. forcebladeoci

Yardım Mönitör renk ve diğer ayarlar

Oyunlarda freesync - vsync - gsync ne varsa onu aç ekran kartın dahil. Renk olarak Eğer Amoled ekran telefonun varsa gece modunu kapatıp ışık derecesini ekranına benzer bir dereceye getirip beyaz, kırmızı, yeşil, mavi gibi ana renkleri karşılaştırarak ayarla. Kontrast ayarı vs için google a...
  3. forcebladeoci

MSİ Performance Settings 135 (Yardım)

En alt seviye anakartı kullanıyorsun bu tarz anakartlarda performans artımından mavi ekran yeme olasılığın yüksek, bende de yine MSI A serisi (AMD'nin en düşük serisi) anakart var ne zaman ayarları ile oynasam windows güncellemesi geliyor bir şey geliyor hop mavi ekran yiyorum. Donanımın öyle...
  4. forcebladeoci

Masaüstü sistem için hoparlör

ne amaçla kullanacaksın?, müzik dinleyeceksen hangi tarz dinleyeceksin? Bunları cevaplarsan ona göre öneride bulunabilirim, marka model söylemesem bile uygun ürünün olması gereken özelliklerini yazarım siz bulursunuz
  5. forcebladeoci

Yardım M-audio kendi kendine kapatıyor

Ben solo versiyonunu kullanıyorum henüz alalı 1 ay oldu bir problem yok. Güç bağlantısında sorun olabilir mi, sandalyeden kalkıp oturmak = sarsıntı = temassızlık gibi geldi bana. USB girişleriniz tabiri caizse yalama olmuş, gevşemiş olabilir. Denemedim ancak usb'yi şarj aletine takarak bi...
  6. forcebladeoci

Bu sistem Alınır mı?

Başka şehirlere baktın mı, otobüsle git gel yaparsın https://www.letgo.com/item/satlk-bilgisayar-pazarlk-yok-iid-1719112669 Buna ram lazım https://www.letgo.com/item/amd-ryzen-5-5500-8-gb-rx-5700-xt-500-gb-nvwe-ssd-iid-1718719500 5dk baktım buldum, sana tavsiyem ekran kartı aratması yap kasa...
  7. forcebladeoci

🔥İndirim Vodafone geçiş tarifelerinde ekstra indirim...

10 senedir vodafone kullanıyorum 13gb interneti 385 TL'ye veriyorlar daha ucuzuda yok en ucuz olacak şekilde istiyorum her seferinde. Arada bir değiştirmek lazım sanırım böyle olmayacak
  8. forcebladeoci

Bu sistem Alınır mı?

Tüm bütçen buysa bence amd ya da intel ekran kartlı sistemlere bak rtx3000 serisinde zaten adam akıllı dlss vs yok ham güç olarak daha güçlü bir ekran kartı tercih etmen daha iyi olur.
  9. forcebladeoci

Hoparlör Tavsiyelerinizi Bekliyorum

2.5-3k bütçe ile bence subwoofer'ı olmayan bir model alma. Bütçe sınırında Logitech Z313 2+1 var, daha önce 2 sene kadar kullandım güzel ancak bas-tiz dengesi bence yok baslar ister istemez ön plana çıkıyor iyi ayarlarsan sorun yok ama elimde canavar olsun ben sakinleştiririm dersen uygun bir...
  10. forcebladeoci

Hoparlör önerisi Monitör için?

Buradan ürünü incelememe bakabilirsin.
  11. forcebladeoci

Dark SP-215 Almak İsteyenler İçin Rehber

Merhaba arkadaşlar, Bu rehberde, uygun fiyatlı 2.1 ses sistemi arayanlar için Dark SP215 modelini tüm detaylarıyla inceleyecek ve bu hoparlörden nasıl maksimum verim alabileceğinizi anlatacağım. [H3 id='BGiri+FiyatPerformans+ve+Hedef+KitleB']Giriş: Fiyat/Performans ve Hedef Kitle[/H3]...
  12. forcebladeoci

Öneri Türkiye'de Rocksmith oynayabilmek

[H3 id='BRocksmith+2014+Orijinal+Kablo+Real+Tone+Cable+Olmadan+Oynamak+in+Detayl+RehberB']Rocksmith 2014'ü Orijinal Kablo (Real Tone Cable) Olmadan Oynamak İçin Detaylı Rehber[/H3] Bu rehberi 2025 yılı koşullarına göre yazıyorum. Bildiğiniz gibi ülkemizde Real Tone Cable bulmak neredeyse...
  13. forcebladeoci

Öneri Elektro gitar için ses kartı önerisi

Üzerinden bir ay geçmiş olsa da sana bir önerim olacak: M-Audio M-Track Solo. Başkalarının da faydalanması için nedenini küçük bir hikâye ile anlatayım. Ben bas gitar öğrenmek için Rocksmith 2014 oynamak istiyordum fakat oyunun orijinal kablosu (Real Tone Cable) Türkiye'de satılmıyor. Oyunu bu...
Geri