Bu sistem Alınır mı?

berkauaslan49

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
471
15 bin monitor dahil fiyat nasil kutu fatura yok

Ekler

• IMG_7020.webp
    IMG_7020.webp
    90 KB · Hit: 31
monitör dahil dememiş isteyene uyguna monitör verilir demiş

Tüm bütçen buysa bence amd ya da intel ekran kartlı sistemlere bak rtx3000 serisinde zaten adam akıllı dlss vs yok ham güç olarak daha güçlü bir ekran kartı tercih etmen daha iyi olur.

Tüm bütçen buysa bence amd ya da intel ekran kartlı sistemlere bak rtx3000 serisinde zaten adam akıllı dlss vs yok ham güç olarak daha güçlü bir ekran kartı tercih etmen daha iyi olur.
bulamiyorum iste sifirindan pahali yaziyolar millet kafayi yemis

bulamiyorum iste sifirindan pahali yaziyolar millet kafayi yemis
Başka şehirlere baktın mı, otobüsle git gel yaparsın

Buna ram lazım https://www.letgo.com/item/amd-ryzen-5-5500-8-gb-rx-5700-xt-500-gb-nvwe-ssd-iid-1718719500
5dk baktım buldum, sana tavsiyem ekran kartı aratması yap kasa diye aratınca bulamazsın. Eğer bütçen buysa ve ilerde de geliştirme yapmayacaksan ki insanların %90'ı yapıcam diyip yapmıyor, eski ekran kartlarına yönelebilirsin, fiyatlarına bakmadım da mesela gtx 1080 gibi baba kartlar çok iyi gider.

Son düzenleme:
yani hocam ben katılmıyorum sana rtx 2060 super kulandım şu anda da 3060 kullanıyorum ve dlss gerçekten farkettiriyor ki hangi oyuna girsem de mevcut şu an
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence 15k ya r5 5500 3050 ile adam akıllı performans alamazsın en kötü r5 5600 alman lazım 3060 olması lazım diğer türlüsü kartla performans gerçekten güçlü değil ucuz olsa bile alınmaması gerek diye düşünüyorum ama hafıf oyunlar oynanacaksa tatmin eder sornasında satılır mı bilmem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,704
Üyeler
184,043
Son üye
besotfhezoe
Geri