Arama sonuçları: *

1. U

Yardım Kasaya Fan önerisi argb

Her paketten 1 kablo çıkıyor mu?
  2. U

Hocam ben de 3 reverse 1 egzos alıcam. Kontrolcüye gerek var mı? 1 tane de sıvı soğutucum var. Reverse olanlar tek kablo ile bağlanıyosa alayım.
  3. U

Hocam 3 lü satılmıyor mu? Reverse için 3 adet lazım alta.
  4. U

Lian li o11 vision compact stok sorunu

Gördüm sağolasın. Cuma günü belki indirime girer diye beklicem. Yüksekten girmiş dediğin gibi.
  5. Lian Li O11 Vision/Vision Compact - Beyaz
    Closed

Alınır Lian Li O11 Vision/Vision Compact - Beyaz

Sadece bu iki modele bakıyorum, parçalarım hazır. Bi 30-40 gün bu iki parçada stok bulunmuyor gibi görünüyor. KGF gerek yok. Temiz eksiksiz olsun yeter. İstanbul içi elden teslim alabilirim.
  6. U

Lian li o11 vision compact stok sorunu

Ben de takip ediyorum, amazonda jumbum a sordum tahmini 40 gün ama kesin değil dedi. Kendi sitelerinde yine %15-20 falan pahalıya satıyorlar, sanırım sipariş üzerine tek tek ithal ettikleri için. Başka bulursam yazarım, sen de bana haber et. Takip edenler de haber ederse seviniriz.
  7. U

🔥İndirim 💥 AtomZone 2. İndirimler Geldi 💥

Güzel olmuş güle güle kullanın. Hangi işlemci ile kullanıyorsunuz? Bir de cpu stress testinde kaç geliyor acaba? Curve özelliği var mı acaba bir de? Egehehe hocam sen en iyi inceleme makalesi falan yaz :)
  8. U

Naptın hocam merak içindeyim
  9. U

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Lian li dynamic evo/xl vision compact kasa, montech 95 pro/king beyaz kasa
  10. U

İndir kur bakalım merak ettim. Ne kadar doğru ne kadar yanlış öğrenelim. Bir de hangi modeli almıştın? Onu da sonuçla beraber belirtirsen sevinirim. Hatta hocam yapmışken işlemcine bi stres testi yap, hem dereceleri karşılaştırırsın hem de senin işlemciyide ne kadar performanslı çalışıyo hepimiz...
  11. U

Driverı kurman lazım. Bi de hwmonitör ile bak bakalım doğru mu gösteriyor. Bazı göstergeler 10-15 derece bile farklı gösterebiliyor.
  12. U

🔥İndirim GAMELİNE CARİSMA 7X ARGB FANLI AKVARYUM KASA 3040TL (NAYSLA 2890TL)

Çoğu anakartta type-c var artık. Şimdi alsam anakart boşa çıkacak. Ama kasa tam istediğim. 2.el lian li çözersem o11D Evo/XL çok güzel olur. Sol tarafta kullanmak zorundayım. Acaba bu kasa biraz modifiye ile solda kullanılabilir mi? Inverted olsa varya uff. Elinde olan birini bulsam sorardım.
  13. U

🔥İndirim GAMELİNE CARİSMA 7X ARGB FANLI AKVARYUM KASA 3040TL (NAYSLA 2890TL)

Ney hocam fanlar? Kasayla beraber gelen fanlar mı? Bir de type-c var mı kasada?
  14. U

❌İndirim Bitti! Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

Bugün kod mod yok diye biliyorum ama
  15. U

bENDE YAPMADI İPTAL ETTİM 18DE
  16. U

Eşim alabildi, ama kodu girdikten sonra nedense taksitli alamamış. Takside çevirebilir miyiz bundan sonra? Önce taksit seçip sonra kodu girmiş sonra almış.
  17. U

🔥İndirim Trendyol 1200/300 IT İndirim Kodu

Ben 5186 ya aldım. 150 de bonus puan. Sen nası düz 5e aldın?
Geri