❌İndirim Bitti! Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

Evet sağol yöntem için de, mesela şunları yapmaya gerek var mı koskoca amazon adam akıllı bi sistem koyamıyo mu da bize puzzle gibi ekle çıkart yaptırıyo tek ayar olduğum konu bu.
Kesinlikle çok haklısın ve ben de bunu o panikle deneme yanılma ile buldum o kadar saçma ki.. Burada Amazon siparişlerimde başıma şu son 1 haftadır neler geldiğini söylesem inan bana mideniz bulanır o siteden ve hatta inanmayanlar bile çıkar anlatacaklarıma ama hepsinin ss lerini aldım neyse, milyon kere müşteri hizmetleriyle görüşmeler mi dersin, teslim edildi yazılıp da bana ulaşmayan ürünler mi dersin ohoo neler yaşadım ben ama işte herkes amazonu bi şey sanıyor ne diyim hatta ben de dahil hala

Kesinlikle çok haklısın ve ben de bunu o panikle deneme yanılma ile buldum o kadar saçma ki.. Burada Amazon siparişlerimde başıma şu son 2 haftadır neler geldiğini söylesem inan bana mideniz bulanır o siteden, milyon kere müşteri hizmetleriyle görüşmeler mi dersin, teslim edildi yazılıp da bana ulaşmayan ürünler mi dersin ohoo neler yaşadım ben ama işte herkes amazonu bi şey sanıyor ne diyim hatta ben de dahil hala
1 haftadır amazondan alışveriş yaptığıma pişman oluyorum 1 haftadır aldığım macbooku kargoya vermediler üstüne fiyatını 4k düşürdüler :D

oda bir şey mi kod kullanmaya çalışıyorsun sana köpek resmi gösteriyor sırf bu yüzden saldım prime üyeliğini :kekw:

Kesinlikle çok haklısın ve ben de bunu o panikle deneme yanılma ile buldum o kadar saçma ki.. Burada Amazon siparişlerimde başıma şu son 1 haftadır neler geldiğini söylesem inan bana mideniz bulanır o siteden ve hatta inanmayanlar bile çıkar anlatacaklarıma ama hepsinin ss lerini aldım neyse, milyon kere müşteri hizmetleriyle görüşmeler mi dersin, teslim edildi yazılıp da bana ulaşmayan ürünler mi dersin ohoo neler yaşadım ben ama işte herkes amazonu bi şey sanıyor ne diyim hatta ben de dahil hala
Çok geçmiş olsun dostum. Amazon da artık sanırım bizdeki diğer alışveriş sitelerine özenmeye başlamış anlaşılan. Para harcayan biziz ama rezil olan da biziz ne diyim ki artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oda bir şey mi kod kullanmaya çalışıyorsun sana köpek resmi gösteriyor sırf bu yüzden saldım prime üyeliğini :kekw:
Zaten şu kasım bi bitsin ne prime ne plus ne de premium alayını iptal edicem.

Çok geçmiş olsun dostum. Amazon da artık sanırım bizdeki diğer alışveriş sitelerine özenmeye başlamış anlaşılan. Para harcayan biziz ama rezil olan da biziz ne diyim ki artık.

subliminal mesaj veriyor hayırdır sen köpek kod mu kullancan diye :kekw: :kekw:

Müşteri hizmetleri ile hergün defalarca konuştum ve her seferinde onlarca özür dilemeler işittim ve özür mailleri attılar. Geçen hafta 15bin tl ye aldığım samsung pro 4tb ssd yi bana telefon bile açıp zilime bile basmadan kolaygelsin firması kapı önüne bırakıp resmen atıp gitmiş ve ben şans eseri buldum ve bu daha hiçbişey değil, Palit marka ekran kartı aldım 5060ti ve 6 gün beklettiler beni ve tam 6 gün sonunda ben ekran kartının yolunu gözlerken bana Amazon mesaj attı siparişiniz iptal olmuştur diye ve bu bile daha bişey değil en son geçen gün siparişiniz teslim edildi diye yazdılar ama gelen ürün falan yok telefon açtım yüzlerce kez özür özür özür ve bunun gibi daha nicesi var şu son 1 hafta 10 gün içinde amazondan başıma gelenlerin hepsinin ekran görüntülerini aldım ve bir klasörde topladım o klasördeki kanıtları görseniz şok üstüne şok olursunuz ve dedimya çoğu kişi inanmaz bu yaşadıklarıma.. Bugün işte türlü saçmalıklarla o verdikleri 1000tl lik kupon kodunu kabul ettirebildim ve darbeli matkap aldım ama neler yaşayacağım teslimatta kimbilir...

Son düzenleme:
bugünkü kod neydi beyler
3000/1000 kullanabilen oldu mu ?
Kod: NahKullanırsın1000 idi.
Düne özeldi bunlar fakat dün öğrendik ki amazon da olsan yoğunluk olunca patlıyorsun

Ss'i var mı merak ettim ben hiç yaşamadım

Kod: NahKullanırsın1000 idi.
Düne özeldi bunlar fakat dün öğrendik ki amazon da olsan yoğunluk olunca patlıyorsun

Ss'i var mı merak ettim ben hiç yaşamadım
Bi 10-15 farklı ırk daha gördüm de bunları anı kalsın diye ss almıştım. :kizginpeepo:
emir-aydin.webp
emir-aydin-.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,376
Üyeler
185,087
Son üye
frontera
Geri