🔥İndirim TCL Yeni Televizyonlarda İndirim + 1.000 TL Kupon + Vade Farksız 3 Taksit

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,500
TCL almayın fiyatlar kazık ötesi.

TCL 65Q7C 72999 TL
TCL 65C7K 799 Euro.

İkisi aynı tv bu arada. Diğerleri de aynı bu şekilde. Samsung, LG Almanya'dan ucuza satıyor Türkiye'de tvlerini, TCL öpecek adam arıyor bizim ülkede.

TCL almayın fiyatlar kazık ötesi.

TCL 65Q7C 72999 TL
TCL 65C7K 799 Euro.

İkisi aynı tv bu arada. Diğerleri de aynı bu şekilde. Samsung, LG Almanya'dan ucuza satıyor Türkiye'de tvlerini, TCL öpecek adam arıyor bizim ülkede.
1000 euroya 75 inchi varmış kral gibi tv. ulan euroyla maaş almasakda euroyla alışveriş yapsak bundan çok çok daha rahat yaşarız. canını seveyim böyle ülkenin...

Nihayet iyi fiyatlara indiler.

1.000 TL kupon ile 44.549 TL. Yeni nesil QLED panel ve 144 Hz:
Dostum lg qned indirimle bu seviyelere iniyor, veya 3-5 bin daha pahali.. bu tv onlarla kiyaslanabilir mi?

Bu büyüklükte tvleri kaç metreden izliyorsunuz? Bi furya çıktı 50-55 inç Tvlere bile burun kıvırılır oldu anlamadım doğrusu. 65 inç için yanılmıyorsam en az 3 metre izleme mesafesi tavsiye ediliyor.

Bu büyüklükte tvleri kaç metreden izliyorsunuz? Bi furya çıktı 50-55 inç Tvlere bile burun kıvırılır oldu anlamadım doğrusu. 65 inç için yanılmıyorsam en az 3 metre izleme mesafesi tavsiye ediliyor.
İnsanlar büyük ekran istiyor artık ne kadar büyük olursa olsun bir süre sonra göz alışıyor daha büyüğünü istiyor

benimde tv alma ihtiyacım var bir süredir araştırıyorum minimum 65 inch olacak şekilde en F/P alınası TV hangisi 40 45 taksitli olarak çıkabileceğim max rakam

65T8C dediğiniz tv 350 nit parlaklığa sahip yurt dışında 500 Euro yani 24 bin TL satılan basit bir tv modelidir. Giriş seviyesi basit bir qled panel 120 hz standard reflesh rate özelliğine sahip 450 nite kadar çok düşük tepe parlaklığı sahip bir model.

Arkadaşlar teknolojik ürün bakarken bu vereceğim siteden bakabilirsiniz bütün karşılaştırmaları özellikleri ve alınması gereken her şeyi yazıyor. Rtings.com

Geri