Neler Yeni

šŸ”„Ä°ndirim Ä°ÅŸ Bankası Maximiles Black & Privia Black Sahiplerine Ɯcretsiz Amazon Prime!

Byte

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
Ä°sim
Burak B
Maximum Platinum niye dahil edilmemiş acaba. 360k limitli Platinum var

Remi

80+ Silver
En Ä°yi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,745
Ä°sim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, MĆ¼zik, Psikoloji
Maximum Platinum niye dahil edilmemiş acaba. 360k limitli Platinum var
Platinum'un sağladığı avantajların yanında Amazon Prime olmasa da olur diye dĆ¼ÅŸĆ¼nĆ¼yorum ama garip olmuş biraz evet. Platinum'a başvuruyu şubeden mi yaptınız acaba ileride almayı dĆ¼ÅŸĆ¼nĆ¼yorum da

KĆ¼rşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
Ä°sim
KĆ¼rşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
Ä°sim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
HiƧ yoktan iyidir bence ya normalde konusunu da aƧmayacaktım ama belki ailesinde iş bankası kullanan bĆ¼yĆ¼ÄŸĆ¼ olanlar olabilir diye aƧtım

Senelik olarak bakarsak yaklaşık 500 TL Kartın yıllık Aidat'nın bir kısmını otomatik olarak Ƨıkarıyor ve genelde zenginler daha Ƨok Ä°ncehesap yapıyor daha Ƨok bu yĆ¼zden zengin oluyorlar
sana katılıyorum reis (bence) kendi gƶrĆ¼ÅŸĆ¼mĆ¼ sundum, bu tĆ¼r bunun gibi paylaşımlara hastayım ,yoksa yani yorum bile yazmam, azmini takdir ediyorrum :peepokalp:

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Remi

Byte

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
Ä°sim
Burak B
Platinum'un sağladığı avantajların yanında Amazon Prime olmasa da olur diye dĆ¼ÅŸĆ¼nĆ¼yorum ama garip olmuş biraz evet. Platinum'a başvuruyu şubeden mi yaptınız acaba ileride almayı dĆ¼ÅŸĆ¼nĆ¼yorum da
Yok hocam gold kullanıyordum. 1 yıldır 100k civarı limitimi bir anda yĆ¼kseltti. Ben de ek bir kredi kartı başvurusunda bulundum platinum geldi. Limite gƶre geliyor. Kartı seƧtirmiyor malesef. Platinum gelince gold u zor da olsa iptal ettirdim :) Şimdi baktım gĆ¼ncel olarak 100k+ limitin olursa maximum karta başvurursan platinum gelir.

Ekler

• Ekran gƶrĆ¼ntĆ¼sĆ¼ 2025-03-01 002208.png
    Ekran gƶrĆ¼ntĆ¼sĆ¼ 2025-03-01 002208.png
    71.9 KB · Hit: 22

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
Ä°sim
Anonim Ankh
Değmez bence, Sipay kartla Amazon Prime alın %60 cashback veriyor, Aylık 15,60 TL'ye geliyor.
Screenshot_20250301_003022_Sipay.png

Remi

80+ Silver
En Ä°yi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,745
Ä°sim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Değmez bence, Sipay kartla Amazon Prime alın %60 cashback veriyor, Aylık 15,60 TL'ye geliyor.
Alıntıyı gƶrĆ¼ntĆ¼le
Sıfırdan sırf Amazon Prime almak iƧin almaya değmez konuda da belirttim ama diğer avantajlarını da gƶz ƶnĆ¼nde bulundurursak kullanan varsa sonuƧta bedavaya geliyor.
Yok hocam gold kullanıyordum. 1 yıldır 100k civarı limitimi bir anda yĆ¼kseltti. Ben de ek bir kredi kartı başvurusunda bulundum platinum geldi. Limite gƶre geliyor. Kartı seƧtirmiyor malesef. Platinum gelince gold u zor da olsa iptal ettirdim :) Şimdi baktım gĆ¼ncel olarak 100k+ limitin olursa maximum karta başvurursan platinum gelir.
300k limit varken Maximum karta başvurdum, dĆ¼z Maximum kart olarak gƶzĆ¼ktĆ¼. Şubedeydi dĆ¼z Maximum karta gerek yok diyerek şubeye teslim almaya dahi gitmedim. Tekrar başvursam Maximum Platinum olarak mı gelir acaba yoksa başka bir şey mi gerekiyor

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,107
Ä°sim
baba merhaba
Emeğiyle Ƨalışıp alan yok mu sanıyorsun ? Herkes senin gibi işsiz değil.
TĆ¼rkiye de Ƨoğunluk Ƨalıyor, Ƨırpıyor fikrimi belirttim. ben işsiz değilim. aktif yaptığım bi mesleğim var.

Remi

80+ Silver
En Ä°yi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,745
Ä°sim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Sıfırdan sırf Amazon Prime almak iƧin almaya değmez konuda da belirttim ama diğer avantajlarını da gƶz ƶnĆ¼nde bulundurursak kullanan varsa sonuƧta bedavaya geliyor.

300k limit varken Maximum karta başvurdum, dĆ¼z Maximum kart olarak gƶzĆ¼ktĆ¼. Şubedeydi dĆ¼z Maximum karta gerek yok diyerek şubeye teslim almaya dahi gitmedim. Tekrar başvursam Maximum Platinum olarak mı gelir acaba yoksa başka bir şey mi gerekiyor
Şimdi başvurdum verdiler Ƨok ÅŸĆ¼kĆ¼r

• Beğen
Reaksiyonlar: Byte
Yeni mesajlar Yeni Konu AƧ      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,275
Ɯyeler
168,913
Son Ć¼ye
moticilek