Platinum'un saÄladıÄı avantajların yanında Amazon Prime olmasa da olur diye dĆ¼ÅĆ¼nĆ¼yorum ama garip olmuÅ biraz evet. Platinum'a baÅvuruyu Åubeden mi yaptınız acaba ileride almayı dĆ¼ÅĆ¼nĆ¼yorum daMaximum Platinum niye dahil edilmemiÅ acaba. 360k limitli Platinum var
Ticari mi kart Åahsi olarak pek mĆ¼mkĆ¼n deÄil o rakam Ć§Ć¼nkĆ¼Akbankta 1m limitim var indirsem bile iÅ banka limit vermiyor sıkıntı orda xkmnbxvx
Åahsi kanka suan 700k var 1m gƶsteriyorda gereksiz . SĆ¼rekli kk kullanıyorum zamanında ƶdĆ¼yorumTicari mi kart Åahsi olarak pek mĆ¼mkĆ¼n deÄil o rakam Ć§Ć¼nkĆ¼
sana katılıyorum reis (bence) kendi gƶrĆ¼ÅĆ¼mĆ¼ sundum, bu tĆ¼r bunun gibi paylaÅımlara hastayım ,yoksa yani yorum bile yazmam, azmini takdir ediyorrumHiƧ yoktan iyidir bence ya normalde konusunu da aƧmayacaktım ama belki ailesinde iÅ bankası kullanan bĆ¼yĆ¼ÄĆ¼ olanlar olabilir diye aƧtım
Senelik olarak bakarsak yaklaÅık 500 TL Kartın yıllık Aidat'nın bir kısmını otomatik olarak Ƨıkarıyor ve genelde zenginler daha Ƨok Ä°ncehesap yapıyor daha Ƨok bu yĆ¼zden zengin oluyorlar
Yok hocam gold kullanıyordum. 1 yıldır 100k civarı limitimi bir anda yĆ¼kseltti. Ben de ek bir kredi kartı baÅvurusunda bulundum platinum geldi. Limite gƶre geliyor. Kartı seƧtirmiyor malesef. Platinum gelince gold u zor da olsa iptal ettirdimPlatinum'un saÄladıÄı avantajların yanında Amazon Prime olmasa da olur diye dĆ¼ÅĆ¼nĆ¼yorum ama garip olmuÅ biraz evet. Platinum'a baÅvuruyu Åubeden mi yaptınız acaba ileride almayı dĆ¼ÅĆ¼nĆ¼yorum da
Sıfırdan sırf Amazon Prime almak iƧin almaya deÄmez konuda da belirttim ama diÄer avantajlarını da gƶz ƶnĆ¼nde bulundurursak kullanan varsa sonuƧta bedavaya geliyor.DeÄmez bence, Sipay kartla Amazon Prime alın %60 cashback veriyor, Aylık 15,60 TL'ye geliyor.
Alıntıyı gƶrĆ¼ntĆ¼le
300k limit varken Maximum karta baÅvurdum, dĆ¼z Maximum kart olarak gƶzĆ¼ktĆ¼. Åubedeydi dĆ¼z Maximum karta gerek yok diyerek Åubeye teslim almaya dahi gitmedim. Tekrar baÅvursam Maximum Platinum olarak mı gelir acaba yoksa baÅka bir Åey mi gerekiyorYok hocam gold kullanıyordum. 1 yıldır 100k civarı limitimi bir anda yĆ¼kseltti. Ben de ek bir kredi kartı baÅvurusunda bulundum platinum geldi. Limite gƶre geliyor. Kartı seƧtirmiyor malesef. Platinum gelince gold u zor da olsa iptal ettirdimÅimdi baktım gĆ¼ncel olarak 100k+ limitin olursa maximum karta baÅvurursan platinum gelir.
EmeÄiyle ƧalıÅıp alan yok mu sanıyorsun ? Herkes senin gibi iÅsiz deÄil.faiz, borsa, kira, vergi kaƧırma, iÅƧilerin hakkını Ƨalma vb durumlardan zengin oluyorlar diye biliyorum.
TĆ¼rkiye de ƧoÄunluk Ƨalıyor, Ƨırpıyor fikrimi belirttim. ben iÅsiz deÄilim. aktif yaptıÄım bi mesleÄim var.EmeÄiyle ƧalıÅıp alan yok mu sanıyorsun ? Herkes senin gibi iÅsiz deÄil.
Åimdi baÅvurdum verdiler Ƨok ÅĆ¼kĆ¼rSıfırdan sırf Amazon Prime almak iƧin almaya deÄmez konuda da belirttim ama diÄer avantajlarını da gƶz ƶnĆ¼nde bulundurursak kullanan varsa sonuƧta bedavaya geliyor.
300k limit varken Maximum karta baÅvurdum, dĆ¼z Maximum kart olarak gƶzĆ¼ktĆ¼. Åubedeydi dĆ¼z Maximum karta gerek yok diyerek Åubeye teslim almaya dahi gitmedim. Tekrar baÅvursam Maximum Platinum olarak mı gelir acaba yoksa baÅka bir Åey mi gerekiyor