Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 200TL Harcamaya 50TL Hediye Çeki! Amazon Prime Mobil Uygulamada Geçerli!

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Gozalak
arkadaşlar sepete bişeyler ekledim kupon gelene kadar beklesem 1 2 gün fiyatlar değişir mi?

no-name

80+ Silver
Bu indirimle ne alacağıma karar veremedim, bulamadım sağlam bir kampanyalı ürün.

furkanuc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
furkan uçak
Arkadaşlar hediye çekini aldım. Hediye çeki ürün size ulaşmadan önce gelebiliyor. Hatta siparişim daha kargoda görünüyor ama 50 TL elime ulaştı. Şimdi şöyle bir durum var. Ben 200 TL üzerini geçtiğim alışverişi iptal edersem 50 TL yi geri alacaklarını sanmıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Hemen gelmeyecek bir ürünü alıp daha sonra iptal edip 50 TL yi bedavaya getirme şansı olur mu? Biraz sömürü gibi ama ihtimali var. Sonraki alışverişe geçerli 50 TL niz olmuş olacak ve bu ücret tüm satıcılarda geçerli. Ayrıca alt sınırıda bildiğim kadarıyla yok.
Siz hiçbir iyiliği haketmiyorsunuz çok nankörce bir hareket.

mesut3467

80+ Bronze
Siz hiçbir iyiliği haketmiyorsunuz çok nankörce bir hareket.
Ben sadece yöntemi paylaşıyorum yaftalamak haddinize değil. Ayrıca yapıp yapmamak kişinin kendisine bağlı. Kişi bunu ister 50 TL lik ürün için kullanır isterse alacağı başka üründe değerlendirir. Aynı zaman olup olmayacağınıda bilmiyoruz.

Ben sadece yöntemi paylaşıyorum yaftalamak haddinize değil. Ayrıca yapıp yapmamak kişinin kendisine bağlı. Kişi bunu ister 50 TL lik ürün için kullanır isterse alacağı başka üründe değerlendirir. Aynı zaman olup olmayacağınıda bilmiyoruz.
yapacağın şey bildiğin kul hakkına girer ve bu ürünler sen aldıktan sonra iptal edersen tekrar satışa sunulmuyor iade'ye gidiyor vs vs 50'tl için ihtiyacın olmayan şeyi alıp sonra iade edersen @furkanuc dediği gibi hiçbir iyiliği hak etmiyorsunuz

mesut3467

80+ Bronze
yapacağın şey bildiğin kul hakkına girer ve bu ürünler sen aldıktan sonra iptal edersen tekrar satışa sunulmuyor iade'ye gidiyor vs vs 50'TL için ihtiyacın olmayan şeyi alıp sonra iade edersen @furkanuc dediği gibi hiçbir iyiliği hak etmiyorsunuz
Fikrimi paylaştım. Deneyip denememek kişinin kendi bileceği iş.

bwNN

80+ Silver
Bu hediye Kart tanımlanınca email geliyor yazılmış bilgilerde ama bana e mail gelmedi nasıl olacak

Enco

80+ Silver
Bu hediye Kart tanımlanınca email geliyor yazılmış bilgilerde ama bana e mail gelmedi nasıl olacak
Yüklenmemiştir belki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Makina aldım fiyatı düşmüş. Hesabıma hediye kartı da tanınmadı kaç saat içinde yükleniyor?

• Beğen
Reaksiyonlar: bwNN

Citivox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Salih N.
48 Saat sonra tanımlanır yani 2 gün beklemeniz gerek Customer Service size bir Amazon.com.tr E-Hediye Kartı gönderdi! başlıklı bir mail gelecek gerekli şartları sağladıysanız. (Mobil uygulama)

• Beğen
Reaksiyonlar: bwNN
Top Bottom