Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Son gün 31 ekim vadofonedan ilk 3 ay amazon prime hediye .

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
tomi makinen
sorun yasamadigim tek site tr amazon. sizin sansiniza curuk elma cikmis
Şans değil gerçekten beceriksizler topluluğu. Çalıştıkları kargolar da berbat. Daha önce de 800 liraya tilki kuyruk testere aldım. 300 liralık tost makinesi yolladılar.iade ettim dedim bana ürünümü yollayın. Yok dediler biz 800 lirayı iade ederiz siz tekrar alın. Bu süreçte ürün oldu 1000 lira. E dedim nasıl olacak. Siz diyor 1000 liraya alın biz size 200 lira hesabınıza kupon yükleyelim.ben sizden niye 200 lira daha alışveriş yapayım. Gerçekten yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. Amatör siteden farksızlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Oğuzhan Demir
Türkiye amazonuna bulaşılmaz .bir marka ancak bu kadar rezil edilir. Bir işlemci alayım dedim 4 gün kargoya verilmedi. İptal edin dedim iptal etmediler gelen paketi kabul etmeyin dediler. Dediklerini yaptım kargo 1 hafta da şubede bekledi geri iade olmadı.. bu süreçte Amazon müşteri temsilcisiyle görüştüm hepsi yalan makinesi. En son dediler şubenin de 4 gün bekletip geri gönderme hakkı var.1 hafta bekleyen paket halen bekleyecek. En sonunda lanet olsun dedim aldım işlemciyi attım sarı sitede ilana. Amazon üyeliğimi de kökten sldirdim.

Alman amazonundan 4 güne,japon amazondan 6 güne gelen paketler Türk amazonundan gelmek bilmiyor.

Sırf üç kuruş daha ucuz ve taksit var diye bulaştım. Siz benden ibret alın. Bulaşmayın
Valla sana denk gelmiş aga, ben kaç defa kargoda problem yaşadım saniyesinde sorgulamadan çözdüler. Birkaç kere de iade yaptım sırf gecikmesin diye iade kontrolü yapılmadan yerine sıfır ürün gönderdikleri bile oldu. Ben her zaman ilk tercih amazon sonra hepsiburada şeklinde alışveriş yaparım.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,483
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
tomi makinen
Valla sana denk gelmiş aga, ben kaç defa kargoda problem yaşadım saniyesinde sorgulamadan çözdüler. Birkaç kere de iade yaptım sırf gecikmesin diye iade kontrolü yapılmadan yerine sıfır ürün gönderdikleri bile oldu. Ben her zaman ilk tercih amazon sonra hepsiburada şeklinde alışveriş yaparım.
Şuan önceliğim Hepsiburada. Gümrük alışveriş limiti artarsa japon alman ABD amazonundan alışveriş yaparım. Onun dışında tr amazona tövbe

xRauf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Rauf Emir
Şuan önceliğim Hepsiburada. Gümrük alışveriş limiti artarsa japon alman ABD amazonundan alışveriş yaparım. Onun dışında tr amazona tövbe
Mantıklı hocam ancak üzülerek söylerim ki limit artmasını bekliyorsanız daha çok beklerseniz. Adamlar nerden vergi toplayacağına şaşırıyor

Arda_07

80+ Bronze
Türkiye amazonuna bulaşılmaz .bir marka ancak bu kadar rezil edilir. Bir işlemci alayım dedim 4 gün kargoya verilmedi. İptal edin dedim iptal etmediler gelen paketi kabul etmeyin dediler. Dediklerini yaptım kargo 1 hafta da şubede bekledi geri iade olmadı.. bu süreçte Amazon müşteri temsilcisiyle görüştüm hepsi yalan makinesi. En son dediler şubenin de 4 gün bekletip geri gönderme hakkı var.1 hafta bekleyen paket halen bekleyecek. En sonunda lanet olsun dedim aldım işlemciyi attım sarı sitede ilana. Amazon üyeliğimi de kökten sldirdim.

Alman amazonundan 4 güne,japon amazondan 6 güne gelen paketler Türk amazonundan gelmek bilmiyor.

Sırf üç kuruş daha ucuz ve taksit var diye bulaştım. Siz benden ibret alın. Bulaşmayın
teslim alıp iade etseydin ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
tomi makinen
teslim alıp iade etseydin ya
Reyiz 11. Günde kargoyu teslim aldım. Adamlar diyor şubede 3-4 gün daha bekleyip geri döner. Etti sana 15 gün. 3 günde geri gitse 18 gün. Aynı gün iade onaylasalar banka 7 iş günü içinde geri iadeyi alacak etti sana 25 gün. 25 günde zaten kartımın ekstresi kesiliyor. Dedim oldu olacak bari taksitli aldık nakite çevirelim. Bu arada 16900 e 7900x3d almıştım. Aynı fiyattan sarı siteye attım. Bahsi geçen işlemci o. Amazondan ürün gelmeyince n11 den aldım 2. Bir işlemci. Amazon kargoya vermeden n11 den aldığım teslim edilmişti. Durum bu

Top Bottom