Bana zaten gelmişti dondurma ekstra bir tane daha çıkıyor o paylaşmak için bana bir şey gelmiyor, ayrıca bir arkadaş tamamladı zatenSana ne geliyor
Benimki gelmedi daha.Müşteri hizmetlerine sordum ve bir cihazdan 1 tane geliyormuş.
Hala gelmeyen var mı bakiyesi
hangi gün Saat kaç gibi sipariş verdinBana zaten gelmişti dondurma ekstra bir tane daha çıkıyor o paylaşmak için bana bir şey gelmiyor, ayrıca bir arkadaş tamamladı zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benimki gelmedi daha.
Müşteri hizmetleriyle konuştum. en geç 72 saat içerisinde bakiyelerin yükleneceğini söyledi.
Bana zaten gelmişti dondurma ekstra bir tane daha çıkıyor o paylaşmak için bana bir şey gelmiyor, ayrıca bir arkadaş tamamladı zaten
Benimki gelmedi daha.
Dün bende sipriş verdim bekliyorum kupon ne zaman tanımlanır diye
Müşteri hizmetleriyle konuştum. en geç 72 saat içerisinde bakiyelerin yükleneceğini söyledi.
Teşekkür ederim kardeşim SağolasınArkadaşlar.
nasil yani ben 3 ayri alisveris yaptim simdi hesabima 3 tane 50 tl lik indirim kuponu gelmeyecek mi ?Müşteri hizmetlerine sordum ve bir cihazdan 1 tane geliyormuş.
Hala gelmeyen var mı bakiyesi
Hepsini aynı cihazdan yaptıysan ve her hesapta ad soyad aynı ise büyük ihtimalnasil yani ben 3 ayri alisveris yaptim simdi hesabima 3 tane 50 TL lik indirim kuponu gelmeyecek mi ?
aynı şekilde bekliyorum saat 23.30da vermişim siparişiHepsini aynı cihazdan yaptıysan ve her hesapta ad soyad aynı ise büyük ihtimal
keşke sipariş etmeden önce sorsaydım da 50 tlm gitti benimde
Arkadaşlar pazartesi sipariş verip te hala yüklenmeyen var mı